Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Redan torsdag

Hej fina!

Det är redan torsdag och det känns så knäppt! Veckan startade nyss och nu lider den mot sitt slut. Går så snabbt hela tiden och man hinner knappt med. Jag och F som går hemma vet typ aldrig vilken dag det är 😉 Tror att många som är föräldralediga på heltid kan känna igen den känslan. Dagarna flyter nästan ihop på något vis. Det är mysigt och speciellt. Tror inte man upplever det så många gånger i livet. När vi jobbade på var sin arbetsplats hade vi alltid stenkoll på dagarna.

Vi började kolla på en serie på Netflix igår som heter ”Marcella”. Jag hade inte så höga tankar om den av någon anledning men har nu ryckts med i det hela och tycker att det är riktigt spännande. Vi ska fortsätta kolla ikväll när Jason har somnat för natten! Vi brukar faktiskt inte se serier ihop och dom vi har kollat på är Modern Family och Prison Break. Men nu mot hösten har vi lovat att vi ska börja följa serie efter serie tillsammans. Finns ju så många man hört bra om!

Annars är jag inne i min årliga ”boa”fas såhär på hösten. Vill ha massor av nytt till både hem och garderob och klickar mig runt på diverse shoppingsidor och kollar efter fina saker. Här nedan ser ni mina största wanties till hemmet just nu. Allt ska inhandlas i samband med flytten har jag bestämt =)

Untitled-1

Hur fint!? Vi har ju både honeycombs och pompoms i Jason rum sedan tidigare men det ska inhandlas MASSOR och vi tänkte fylla en stor del av taket i barnrummet med dessa. Återkommer med resultat men det kommer att bli sååå fint. Och den där leksaken från Bloomingville är ju bara för fin =) VILL HA! Vasen och ljusstaken (från svenskt tenn) har jag önskat så länge nu och likaså glasen från Iittala. Magneterna ska jag ha till kylskåpet för att sätta upp fina foton. Brukar tycka det är rätt fult med massor av saker på kylen men lite lagom brukar se fint ut. Det gör hemmet lite mer personligt. 

Kommentarer

  1. Sara

    Marcella har vi också sett, den var rätt bra faktiskt! Men ska ni se en riiiiktigt bra serie (om ni inte redan sett den) så är det ”Bron”, kan vara den bästa och mest spännande någonsin! 😁 Det är även samma manusförfattare/skapare till båda dem serierna 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, den har vi också kollat på! SÅ SÅ bra <3 🙂 vi såg klart Marcella igår så letar nu efter en ny serie igen i samma stil 😀 kram <3

      1. Sara

        Åh, ja Bron är verkligen bäst! Det kommer en säsong 4 nästa/nästnästa år, låång tid kvar men jag längtar redan 😄 Kram!

  2. Josefine

    Jag kan rekommendera att se the americans som finns på Netflix ! Riktigt spännande serie som jag ochsambon just nu går igenom 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish