Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej finisar!

Hoppas att ni mår bra. Vi mår toppen och tänkte rensa ur förrådet idag inför flytten. Nu närmar det sig ju med stormsteg och jag ser fram emot att kunna dela med mig av inredning och annat kul till er igen. Har redan spanat in massor med fint till hemmet som ska inhandlas direkt flyttlasset har gått =) Jag är ivrig och det kliar i fingrarna. Men snart så!

Idag ska jag göra något som jag personligen tycker är läskigt! JAG SKA TILL TANDLÄKAREN! Och det är med skräckblandad förtjusning: Det är nämligen så att vi ska snacka tandställning. Som jag skrivit många gånger förr så har jag komplex för mina snea hörntänder. Jag ogillar dom verkligen jättemycket. Blev nekad tandställning i yngre dagar då det är ett så pass litet problem men nu ska jag bekosta det hela själv. Det känns så himla värt det! Uppdaterar er sen med vad vi kom överens om.

Önskar er en underbar dag och vill också passa på att tacka er för alla fina kommentarer som ni lämnar här inne. Ni är bäst! STOR kram =)

13941064_10210174112930628_1030828819_n

Igår kväll när jag hade bytt om till ”morgon”rock och skulle blogga och redigera gårdagens vlog =) Ursäkta kaoset i bakgrunden. Kartonger och grejer överallt! Ljuvliga flyttkaos..

Kommentarer

  1. Diana

    Lycka till hos tandläkaren!! Det kommer att gå bra, inget att vara rädd för, ja lätt för mig att säga som inte är rädd för tandläkaren. Är typ van sedan liten, har dragit ut massa tänder, haft tandställning och allt vad det är. 😀 Det gick bra med allt. Så lycka till, det blir bra.

  2. Johanna

    Hej, du borde göra invisalign. Man bär en skena (genomskinlig) som man byter ut med några veckors mellanrum som justerar tänderna.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish