Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mattips

En snabb och enkel rätt som var SÅ god. Vi använde oss av havrepasta som är en liiite nyttigare variant men det funkar med vilken pasta som helst såklart.

Du behöver: tomater, zucchini och champinjoner, franska örter, salt och peppar + havregrädde (iMat från Oatly).

Gör såhär: Skölj grönsakerna och svampen och skär i bitar. Stek allt i olja eller smör tills det fått yta och häll över grädden + krydda. Servera med pastan. MUMS!

13936593_10210157834643681_1657552694_n

Hoppas det smakar =)

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej Gabriella, följt din blogg länge och även eran resa till ”hus” eller vad man ska säga. Tänkte tipsa om Älvsbyhus om ni ska bygga eget=)
    Älskar din blogg och du ger så bra tips om matlagning. Kram<3

  2. O

    Hej! En konstig fråga som jag länge funderat på: Hur ofta måste Fjodor snagga sig? Han har alltid nysnaggat hår haha 🙂
    Kram

  3. Olivia

    Jag brukar ta i lite buljong med ibland för extra smak och variation😀 Verkligen ett av mina favoritrecept för så enkelt och gott😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish