Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Hej finaste ni!

Ber om ursäkt för att det inte har kommit upp något morgoninlägg. Vet ni vad vi har börjat med varje dag? Vi är uppe vid sextiden och tar en powerwalk på runt en timme eller lite mer. Imorse var inget undantag och det är ju bara SÅ skönt att kickstarta dagen på det viset. Vi tar promenaden på tom mage och äter frukost när vi kommer hem. Snacka om att man är H U N G R I G när man väl slår sig ner vid bordet för att äta, haha 😉 Efter frukosten tar F Jason och jag tränar på yogamattan och sedan sover jag och Jason en stund medan F drar till gymmet. Idag när han kom hem så somnade han om tillsammans med oss och vi vaknade inte förrän vid tolv.. Så skönt att göra så ibland!

Men ja, vi har iallafall välkomnat hösten med nya rutiner där vi rör oss med och äter bättre. Det känns så otroligt bra och vi är verkligen igång på riktigt nu. Jag tycker att det känns roligt att göra en del av dagens träning tillsammans. Under våra snabba promenader pratar vi mycket och finner nästan en stund av egentid då Jason aaaalltid somnar i vagnen under tiden.

Annars har vi haft en underbar helg. Från att inte ha planer alls till att ha fullspäckat dagarna igenom med roligheter. Vi har umgåtts med vår favoritfamilj och haft så himla trevligt. Hoppas även att ni har njutit av helgen och har fått en fin start på denna vecka <3 Kram!

13933104_10210144864079425_1617636098_n

Trööötta ben efter att ha promenerat i över en timme i lite för snabb takt, haha.

13936822_10210144864039424_2097100773_n

Bovetegröt med banan och blåbär fick bli dagens frulle. Jason åt också massor.

Kommentarer

  1. lis

    Plockar ni upp Jason i sömnen o lägger honom i vagnen eller hur gör ni för att kunna komma ut så tidigt när han sover? 🙂

  2. Linn

    Skulle du inte kunna göra ett inlägg om vad som är bra att tänka på innan födseln, tex saker som är bra att införskaffa och lite att tänka på tips.
    Älskar att få följa dig och din fina familj! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja absolut 🙂 har gjort det förr så kika i arkivet 🙂 men ska absolut göra liknande fler gånger! KRAM och tack för så fina ord <3<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish