Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helglista

Bästa med helgen: Stämningen! Vi är ju hemma båda två hela veckorna just nu. Men det är ändå något speciellt med stämningen under fredagskvällen och lördagen iallafall. Man märker på människor runt omkring att dom får ledigt. Alla blir så fyllda med glädje.

Sämsta med helgen: Kommer faktiskt inte på något dåligt! Kanske att jag har något i huvudet som säger att söndagar är dagar för tvätt och städ. Så om jag låter bli att göra något av det känner jag mig lat.. Lite störande, haha 😉 Får försöka träna bort det.

Helgmat: Jag älskar amerikanska pannkakor eller nyttigare alternativ på pannkakor. Antingen bananpannkisar eller pannkakor med bovetemjöl. Helst ska dom serveras med nutella, massor med frukt och bär och grädde. Just pannkakor förknippar jag med helg då vi alltid gjorde det förr under helgdagar när vi båda jobbade på veckorna. Annars är tacos och pizza helgfavoriter. Och att äta ute är ju aldrig fel.

Det jag gör helst på helgerna: Umgås med min lilla familj, släkt och vänner. Äter got,t hittar på små äventyr och är ute om vädret tillåter. Jag är rätt enkel och njuter till fullo av en sväng på stan med F och mini eller en god middag ute ihop med en vän. Mer än så behövs inte.

Helgkvällarna hos oss: Vi är inte partymänniskor. Långt ifrån, haha.. Vi kryper upp i soffan iklädda pyjamas och äter fruktfat och choklad. Man kan tro att det har kommit efter att vi fick barn men det har nog alltid varit så. F brukar skoja och säga att vi är som pensionärer och det stämmer nog rätt bra, hehe.

Helgens smink: Samma som alltid! Foundation, solpuder, läppglans, mascara och lite svart ögonskugga på övre fransraden. Eller helt osminkad om vi bara går runt hemma!

13942156_10210118946671506_309331834_n13900890_10210118946911512_1761462886_n13936780_10210118946351498_577294432_n

13936764_10210118946631505_1452614547_n

Och som avslut på detta inlägg får ni massor med bilder på mig. Får ju passa på att spamma med egobilder när dom väl har blivit tagna. Inte allt för ofta jag hamnar på bild som ni kanske vet, haha. =)

Kommentarer

  1. Ronja

    Kan du inte göra en sminkvideo på din kanal ”hur du sminkar dig till vardags” 🙂 du verkar vara en toppen mamma oh tjej! Kram

  2. Alvina

    Hej vackra Gabbi! Vilken mascara, solpuder och svart ögonskugga använder du? ☺️ Du ser så naturlig ut i ditt smink, natural beauty! När du skriver att du använder svart ögonskugga till första fransraden, är det längst in mot ögonlocket, eller längst ut vid ögonfranstopparna? Tycker du är den vackraste tjej och mamma som finns! 🌟😇 Tack för världens bästa blogg! Älskar att ”spara” era inlägg till senare på kvällen, för att få läsa och se så många som möjligt samtidigt 🙈❤️ KRAM till er alla, underbaraste familjen!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack för så fina ord underbara du! <3 <3 jag använder en bronser från Bobbi Brown och en ögonskugga från Make up store 🙂 kan göra ett mer exakt inlägg med bilder och exakt nummer på produkterna framöver 🙂 Jag målar vid ögonfransarna! Inte på insidan av ögat utan på utsidan! Alltså på ögonlocket fast längst in mot fransarna 🙂 <3 men alltså tusen tusen tack!! Dina fina ord gjorde hela min dag! STOR kram från oss alla <3<3

  3. Emelie

    Har du smakat alpros soya grädde till pannkakor? Eller de kanske är den ni använder? Svin god och mycket fräschare än vanlig grädde 🙂 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish