Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon

Hoppas att ni mår bra!

Herreguuuud vad det går snabbt på youtube nu! Kikade in imorse och har liksom över 10.000 prenumeranter nu. Galet! Kan inte sluta tjata om hur kul jag tycker att det är med youtube nu. Har verkligen fastnat där. Nu måste jag bara lära mig att filma bättre och redigera bättre. Men det kommer nog med tiden tror jag =)

Vet ni vad som händer idag!? Nya numret av tidningen MAMA kommer ut och jag och Jason är med i tidningen! Har själv inte kollat in intervjun så ska bli lite nervöst och roligt att se bilderna på oss och läsa frågor och svar. Vet ju vad jag har svarat på frågorna men känns ändå pirrigt att få läsa det svart på vitt i tidningen. Har ni spanat in intervjun? Vad tyckte ni? Tiden har gått så snabbt sedan vi var i Stockholm och fotade och Jason är nu nio månader. Där och då var han bara sex månader. Sjukt! Ska fota uppslaget lite senare och lägga upp så får ni se.

Önskar er en underbar dag och bjuder här nedan på tre roligheter i punktform. Stor kram <3

– Det har gått två dagar sedan vi bestämde oss att äta nyttigt och än så länge går det bra. Känns så himla roligt och idag ska jag ta mig an ett träningspass på yogamattan. Jag tror på att bra kost och motion går hand i hand och blir alltid mer taggad på att träna när jag äter bra och tvärtom.

13900618_10210094059849351_845281936_n

Gårdagens goda lunch! Sojafärssås med kikärtspasta och lite grönsaker. I gårdagens videoblogg visade jag rätt snabbt hur jag gjorde färsen. Så skrolla ner lite här på bloggen bland inläggen och kika på videon om ni vill prova att göra den. Superenkel är den.

13900746_10210094059769349_1633846176_n

Till frukost gjorde F veganska bananpannkakor. Receptet finner ni HÄR. Dom är sjukt goda och mättande. Vi älskar dom här hemma!

– Jag har kontaktat tandläkare här i Umeå gällande tandställning. Ni som följt bloggen ett tag vet att jag hatar mina tänder (har snea hörntänder) och har önskat tandställning sedan tonåren. Jag blev nekad tandställning när jag var yngre och tänkte nu alltså bekosta den själv. Ska bli kul att gå dit och prata med en tandläkare för att se hur det skulle se ut för mig, vad det skulle kosta osv. Uppdaterar er sen.

– Igår fick jag vet att min älskade Emelie kommer hit från Göteborg i slutet av september. Alltså lycka!!! <3 Hon ska stanna hos oss en helg och jag ska visa henne lilla Umeå, hehe =) Har så mycket kul att se fram emot nu känner jag!

Kommentarer

  1. Emma

    Jag betalade själv för tandställning när jag var typ 22 tror jag. Dyrt men värt det! 🙂 jag betalade ca 30 tusen, men då hade jag glugg mellan framtänderna och lite sneda tänder i underkäken. Detta var på en av de mest välrenommerade ställena i Stockholm 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, underbart 🙂 tror också att jag kommer känna att det är värt det 🙂 man får ju så fina tänder, kram <3

  2. Emma

    Hej, stort tack för receptet på de veganska pannkakorna! Jag har nu ammat vår bebis i 3 månader och går på diet där jag måste avstå från allt som innehåller komjölksprotein då vår bebis har känslig mage. Får passa på att tacka för den bästa bloggen jag läst, följer dig varje dag! Ett mattips till er, som jag aldrig sett dig lägga upp iaf, är bakad potatis med någon god röra, mums 😀 Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack själv! 🙂 åh förstår <3 så bra av dig att avstå det ett tag! Du anar inte hur glad jag blir, underbara du! TACK! Och tack för tips, låter så gott 🙂 KRAMAR till dig och din bebis <3

  3. Alexandra

    Förstått att du filmar med din iPhone kamera (rätta mig om jag har fel) och även ibland en ”vanlig” kamera men investera i en riktig kamera, så kanske det blir roligare/bättre bild 😄

  4. Hanna

    Hej+

    Jag har följt digital över ett år nu men har inte uppfattat att du hatar dina tänder, dock har jag tänkt på att du aldrig lägger upp bilder där du (och Fjodor) ler så att man ser tänderna så jag har misstänkt det. Har själv haft tandställning och det är så så värt det. Även om det gör ont, har fortfarnade ärr på insidan kinderna från den, så är slut resultatet grymt. Hoppas du och din tandläkaren kommer fram till en bra lösning 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! 🙂 jaa, precis! Ler aldrig med tänderna på bild.. Känns inte alls bekvämt tråkigt nog 🙁 ååh kul!! Tror också att jag kommer må jättebra av att fixa tänderna lite. Känns som en värd investering för livet 🙂 tack för att du delade med dig och stor kram 🙂

  5. Jennie

    Blir så förvånad när du kallar Umeå för litet, älskar staden och kommer ifrån trakterna men bor nu mera i Halmstad som verkligen är en LITEN stad trots att det ändå är en Stad som har mycket att erbjuda, därför känns Umeå ändå hyfsat stort för mig om man jämför Halmstad och Umeå! Dock kanske det är annorlunda när man bor i Umeå och undrar därför om du får känslan av att ”alla känner alla”? Tur att alla tänker olika, det blir lite roligare då! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha 🙂 det är nog för att vi har bott här heeeeela livet 🙂 man känner alla och vet vilka alla är! Så det känns otroligt litet. Man kan inte ens gå och handla utan att träffa flera vänner/bekanta/gamla lärare osv 😉 men det är en jättefin stad helt klart 🙂 dock lite tråkig för oss som känner till den. Men trygg och bra och fin är den! 🙂 kram kram <3

  6. Sandra

    Kikärtspasta är jätte gott och passar att äta med det mesta! Ett tips är linspasta! Den är
    Lite orangerödgul typ :p den är faktisk mycket godare och även lite nyttigare!! Den blir inte smulig om man råkar koka för länge!
    Älskar din blogg och alla videoklipp! Längtar efter o bli gravid!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja! Åååh, den köper vi jätteofta! Så god 😀 har du provat den på ärtor med? 🙂 från samma märke som den som är gjord på linser. Älskar båda dom 🙂 tusen tack underbara du och håller tummarna för oss båda att vi plussar snart 🙂 uppdatera mig gärna hur det går 🙂 kram kram <3

  7. Sara

    Hoppas på inspiration gällande kost! Det ni äter ser oftast så himla fräscht ut! Jag och min sambo har precis bestämt oss att det är värt en slant att investera i oss själva och har anlitar en näringsfysiolog för att under 6 veckor få hjälp med kost och träning! Det kostar några tusenlappar men förhoppningsvis får vi valuta för pengarna 🙂 Skulle gärna gå ner 10 kilo inför en ny graviditet. Det går säkert inte på sex veckor, men hoppas på en bra start iallafall. Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh kul! 🙂 tusen tack! 🙂 men så spännande 😀 hoppas att ni når era mål! 🙂 berätta gärna hur det gick sen, kram kram fina du! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish