Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

En lista om mitt bloggande

Hur länge har du bloggat? Jag har alltid bloggat typ. Men började blogga ”på riktigt” på en ny portal januari 2014.

På vilka sajter? Jag startade på blogg.se men flyttade sedan till for.me. Nu befinner jag mig hos LOPPI och trivs bättre än bäst i deras team.

Vad är det bästa med att blogga? Relationen till er som läser bloggen!

Och det sämsta? Att man måste leverera även när man är tom på inspiration och inte har något kul att komma med, hehe.

Vem tar dina bilder och vad har du för kamera? F och jag! Jag tar dock alla bilder förutom dom på mig själv. Dom tar han åt mig =)

Har du lärt känna någon genom bloggandet? Jaa, en del! =)

Vilket blogginlägg har du fått flest kommentarer på? Jag vet faktiskt inte. Inläggen som får mest kommentarer är dom där jag lyfter något känsligt eller där jag ställer en fråga till er som läser.

Hur många läsare har du i månaden? 130.000 unika i månaden ungefär. Kan vara mer/mindre. Sjukt ju!

Vilken tid på dygnet bloggar du helst? På morgonen eller sent på kvällen. När alla sover här hemma utom jag. Då kan jag brainstorma som bäst!

Nämn en blogg som du tycker mycket om. Åh svårt.. Finns SÅ många. Läser nästan alla stora bloggar och en del små.

Vilket är det bästa bud du har fått? Har fått så många fina bud så svårt att välja ett! Har fått allt ifrån tacos till skönhetsprodukter och annat kul. Buden jag uppskattar mest är ju när jag får något som jag genuint tycker om och använder. Ett exempel var när jag var gravid och Maria Nila skickade produkter till mig. Det är ju grejer som jag köper själv i vanliga fall och det är alltid kul =)

Och det konstigaste? Haha finns många exempel även här.. Har fått allt från trasiga grejer till typ ett paket tuggummi eller en chipspåse..

Hur ser du ut när du bloggar? Till att börja med så sitter jag alltid med krokig rygg och helt snett med kroppen. Jättedåligt, i know! Får alltid jätteont efteråt. Sedan rynkar jag på ögonbrynen och ser rät sur och fokuserad ut tror jag.

Hur många inlägg skriver du i veckan? Rätt många ändå! Försöker leverera runt tre inlägg om dagen iallafall.

Hur mycket tid lägger du på din blogg då? Jättemycket! Speciellt sedan jag började med youtube. Det tar tid att redigera och filma. Men det varierar! En del kvällar kan jag sitta typ åtta timmar (!!) och tidsinställa, samla inspiration, ordna med bilder osv medan jag andra dagar kan vara klar på typ två timmar.

Kan du leva på din blogg? Ja! Och det är jag helt sjukt tacksam för. Det är så galet roligt!

Nämn ett gammalt blogginlägg som känns. Mitt inlägg om förlossningen ligger mig varmt om hjärtat. Likaså Fs förlossningshistoria. Googla ”gabriella joss förlossning” så bör ni finna dom.

Hur länge kommer du blogga? Jag kommer att blogga så länge jag tycker att det är roligt. Just nu känns det som om jag och bloggen har flera fina år framför oss. Jag älskar er och jag älskar min blogg <3

11425277-10206877863486452-560195864-n11355501-10206877863526453-1387577292-n

Min bloggkarriär tog fart på riktigt i samband med att jag blev gravid.

Kommentarer

  1. Erika

    Haha jag kom på mig själv att jag också sitter helt fokuserad och rynkar ögonbrynen när jag läste ditt inlägg ☺️ Tror det är rätt vanligt när man är helt inne i en text 😃
    Har du slutat sola solarie förresten? 😊 Din blogg är superbra, du lägger ner mycket energi märker man! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      haha men det är nog rätt vanligt 😉 <3 jaa, det har jag! Var längesedan jag solade nu 🙂 kanske gör det någon gång i vinter men ska försöka låta bli helt 🙂 KRAM och tusen tack! Blir så glad <3

  2. Amanda

    Vad känner du inför att dina bröst förmodligen kommer bli mycket mindre när du slutar amma? Dom brukar ju bli stora när man ammar. Men sen när man slutar brukar dom bli mindre än vad dom va innan man började amma…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish