Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

VLOGG

https://youtu.be/FX30cfocWBo

Kommentarer

  1. Terese

    Hej!
    Bortsett från nu när ni är mitt upp i flyttpackning så har ni det verkligen alltid så fint, rent och städat hemma.
    Skulle ni inte kunna spela in en vlogg där vi får se hur ni gör en så vardaglig sak som att hålla hemmet rent och snyggt. En städvideo helt enkelt. Eller ett inlägg ang städningen och hur ni fördelar det. Ni verkar inte heller ha så mycket prylar som ligger och stör eller skåp som är stökiga. Skönt!
    Här är en som är less på att göra allt sånt själv-mammaledig…

    Älskar att titta på era videos. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!! 🙂 ja, det kan vi göra framöver, bra idé verkligen! 🙂 <3 stor kram och tack för så fina ord, blir så glad att du gillar dom! <3

  2. Iva

    Hejsan 🙂
    Har ni vaccinerat Jason enligt rekommendationerna? Har ni tagit alla vaccin som erbjuds, vrf/vrf inte…Jag är så kluven därav min fråga.
    Tack för en super blogg, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej hej <3 Lägg gärna till mig på Facebook så kan vi prata mer om det där! Eller maila mig! 🙂 kram fina du och tack för fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish