Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kläder

1. Var köper du dina kläder?

Jag handlar bara i dom där ”vanliga” butikerna. Typ H&M, Gina tricot, BIKBOK.. Ja, ni vet. Så ”tråkig” är jag, hehe.

2. Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa?

Något enkelt. På sommaren skulle jag välja en snygg och enkel klänning som sitter tight och annars ett par svarta, höga jeans och en snygg topp + klackar.

3. Vad sover du i?

Vi sover utan kläder här hemma, haha. Kan inte ha kläder på när jag ska sova. Känner mig fångad då.

4. Hur ofta köper du kläder?

Köper väl ett par plagg i månaden.

5. Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob?

Alla kläder som inte används! Ni vet dom där plaggen som bara ligger där och som man inte heller gör sig av med för att man tänker att man ”kanske tar på det någon gång i framtiden”.

6. Vad gör du med kläder som du inte använder?

Skänker eller säljer.

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta?

Jag har storlek 36 eller S och den säljer slut snabbt när det kommer till populära plagg. Så det mesta som blir poppis kan vara svårt att finna.

8. Vad känner du dig fin i?

En enkel vitt topp och svarta byxor.

9. Vad undviker du i klädväg?

Tighta jeans har jag helst inte. Bara ibland när jag ska göra något speciellt. Tycker det är så obekvämt och vill inte ha det till allt för ofta till vardags.

10. Vad saknar du i din garderob?

Typ ingenting just nu.. Ändå har jag aldrig något att ha på mig 😉

13900795_10210089499055334_1541655070_n13871841_10210089498815328_1331490175_n

Igår hade jag på mig en topp från BIKBOK i marinblått och en grå kjol från Gina Tricot som jag fick av min bästis för några somrar sedan. Och så mina vita converse såklart. Dom är så sköna och då vi promenerar en del så blir dom ett säkert kort då dom är så pass använda och formade efter mina fötter. Jag hatar skavsår nämligen och vill helst slippa det.

Kommentarer

  1. Andrea

    Hej, älskar din blogg, hittade hit precis innan du fick Jason och har följt den enda sen dess 😍 så inspirerande. Tänkte om du kunde göra ett inlägg eller bara tipsa om barnböcker som ni läste när ni var gravida, vi väntar vår första nu och skulle behöva lite tips. Kram 💕

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack underbara du!! <3 ja, det kan jag göra! håll utkik, stor kram 🙂 och grattis till bebis i magen, underbart för er <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish