Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Små och billiga medel som ger hemmet nytt liv

Går ni i tankar om att göra om hemma men vill inte lägga ut för mycket pengar? Här nedan kommer mina budgettips =)

– Nya sängkläder! Detta kan lyfta hela sovrummet tycker jag. Brukar man välja ett mer neutralt kan man ta något mer färgglatt och tvärtom. Det piggar upp och ger variation.

– Blommor! Både snittblommor och fina blommor man kan stoppa i krukor. Jag är själv sugen på att köpa rosor i kruka nu när vi ska flytta. Så himla vackert att se på =)

– En kökshandduk! Dessa kan man fynda billigt men dom livar upp så himla mycket.

– Ljus i fina glas eller behållare. Kan ge så mycket liv till ett rum. Tycker att IKEA och H&M har många bra och billiga alternativ.

– Kuddar till soffan! Köp nya överdrag eller nya kuddar. Billigt och gör stor skillnad. Man får mycket förändring för lite pengar. Filtar funkar också bra.

– Nya vaser eller krukor. Byt ut dom befintliga och ställ dom du är leds på i förrådet så länge.

– Och sist men inte minst – möblera om! Behöver inte vara något stort utan bara att byta plats på två möbler eller liknande.

11880725-10207406639625525-584294190-n

Jag älskar verkligen prydnadskuddar! Är dock sugen på att byta ut några eller köpa ett par till.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish