Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Blogglista

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?

iMat, ost, massor av färsk frukt, apelsinjuice, grönsaker

Fyra saker du inte kan vara utan?

Jag är beroende av min mobil! Och min familj. Jag kan inte heller vara utan sköna brallor (ett måste i min garderob) eller ögonfransböjaren.

Tre saker som du inte kan äta?

Jag HATAR vitlök! Försöker träna lite smått på att äta det men det är lika äckligt varje gång. En gång tyckte jag att tzatziki var gott då F lurade i mig det när jag var lite småfull, haha.. Mådde dock sjukt illa dagen efter av min egna andedräkt (trots att jag borstat tänderna luktade och smakade det galet mycket, hehe). Kött äter jag ju inte heller. Jag har svårt för filmjölk också.

Två saker som gör dig glad?

VÄRMEN! Alltså det är sååå skönt och fint väder ute nu. Och som ni vet är jag en vädermänniska utan dess like. Modern family gör mig också glad, haha. Vi håller på att se alla avsnitt.. IGEN! Och vi skrattar lika mycket varje gång.

En sak du gör flera gånger i veckan? 

Blir sugen på körsbär och ledsen för det då jag blivit avskräckt av alla larver jag funnit i dom på senaste. Så äckligt! Är det värt att bara slänga in dom i munnen och tugga snabbt och sedan svälja? Kanske.. Kommer dock bara gå runt och tänka på hur många larver jag fått i mig.. 😉 Blää.

13823221_10210016280464915_1583519792_n

13815242_10210016281064930_1058548526_n

Hundarna tyckte det var så skönt att komma hem igår förresten! Zelda gick ut och solade på balkongen direkt. Hon älskar verkligen värmen hon med =)

Kommentarer

 1. Caroline

  Kan inte heller äta körsbär längre sen jag läst och sett allt här om larver haha. Var bättre ovetandes haha 😉

 2. Sanny

  Hejhej! Är lite nyfiken, om/när du skulle bli gravid igen, tänker ni döpa barnet till Nova Noelle om det blir en flicka (som Jason skulle hetat) eller hade ni funderat på nytt namn? Kram 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Neej 🙂 nu ångrar vi det namnet helt, haha.. 🙂 blir nog ett helt annat namn om vi får en flicka framöver, kram

 3. Annica

  Haha jag älskar också körsbär men sen jag läste i ditt andra inlägg om att du hittat larver i så kunde jag inte äta mer utav dom så fick slänga 🙈 jag är extremt äckelmagad, blä!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler