Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Reafynd

Inlägget innehåller adlinks =) Tipsar återigen om lite reafynd. Finns ju SÅ mycket fint att fynda nu! Här är mina favvisar i grå/rosa/vit-skala.


1. Morgonrock från Even&Odd HÄR / 2. T-shirt från GAP HÄR / 3. Sneakers från Nike HÄR / 4. Trosor från Anna Field HÄR / 5. Tröja från ONLY HÄR / 6. T-shirt från GAP HÄR / 7. Klänning från Benetton HÄR / 8. Tröja från ONLY HÄR / 9. Väska från MICHAEL Michael Kors HÄR / 10. Behå från Etam HÄR / 11. Byxor från Wallis HÄR / 12. Tröja från ONLY HÄR / 13. Nattlinne från Hunkemöller HÄR / 14. Trosor från Calida HÄR / 15. Morgonrock från Zalando Essentials HÄR

Kommentarer

  1. Josefine

    Du som tipsar om så mycket fina kläder! Jag är en ammande mamma som tyckte det var krångligt att klä sig med gravidmagen, men att hitta snygga kläder som funkar att amma i är kanske hundra gånger värre! Finns kanske inget fulare än amningstoppar. Jag tänker att det finns säkert andra ”vanliga” kläder som ändå går att amma i, vilket jag antar att du har erfarenhet av. Jag skulle älska att se vad du skulle välja att tipsa om som fungerar bra att amma i utan att behöva klä av sig halva outfiten i tid och otid 🙂 Bara en sån sak gör det tillexempel jobbigare att amma ute på vift, så då håller man sig hellre runt hemmet, så man känner sig dessutom oftast ganska låst.
    Varma hälsningar en 25årig mamma med alldeles för tråkig amningsgarderob och för lite tid att springa på stan för att prova kläder!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack!! Jaa, det kan jag absolut göra. Har själv inte köpt några amningsplagg då alla är SÅ fula tycker jag.. Kör på ”vanliga” kläder enbart. Ska tipsa om det framöver 😀 håll utkik <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish