Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Mattips

Ett snabbt mattips som är i klass med tacos men lite ”roligare” är att steka upp quornbitar med fajitakrydda (finns att köpa i samma hylla där tacos och tacoskrydda finns) och sedan servera med grönsaker, tacobröd och crème fraich. Vi använde vegansk crème fraich med havre som bas från Oatly . Blev jättegott.

13714295_10209960831358722_332470953_n13714515_10209960831118716_1959764746_n

Mums! Slängde även i lite vegansk crème fraich i dom kryddade quornbitarna och rörde om lite precis innan servering för att få dom lite krämigare. 

Kommentarer

  1. Johanna

    Vi brukar steka quornbitarna tillsammans med gullök, paprika och fajitaskryddan. Sen serverar vi med ruccola, tomat, rödlök, avokado, pressad lime på, lite havssalt och jalapenosåsen från Lomanders (i kyldisken). Typ det godaste som finns!

  2. Amanda

    åh! detta brukar jag & min familj också laga… dock med kyckling då vi inte äter en vegetarisk kost (vi är på vår väg för att i framtiden bli vegetarianer, men börjar långsamt med att utesluta mejeriprodukter). Har ett supergott tips som är att steka lite paprika och/eller tomat tillsammans med quornbitarna, det blir såsåså gott. Tack för en superfin blogg, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så gott ju! 🙂 men så duktiga ni är, härligt 😀 och tack snälla för tips <3 och för fina ord <3 kram kram

  3. Mathilda

    Åh så gott med tacos! Själv brukar jag, istället för quornbitar, låta linser få puttra ihop med oatly imat fraiche och tacokrydda, också väldigt gott! kram:)

  4. Julia

    Ser gott ut! Ett tips för er när ni äter ris är att blanda i, förutom då lite soja för smak, också en klick kall creme fraiche. Det blir så gott och krämigt! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish