Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Ansiktsbehandling

Igår var det återigen dags för en ansiktsbehandling för min del. Jag har sedan jag flyttade till Göteborg gått hos Jennifer på Life Long Clinic (efter att ni hade rekommenderat henne till mig!) och hon är heeeeelt fantastisk! Hon vet precis vad min hy behöver och igår blev det en ”Hollywood Combo”. Vi började med en dubbelrengöring, peeling och hon använde även en ”borstapparat” för att verkligen få huden ren. Därefter gjorde vi en portömning och satte sedan igång med silkpeel-momentet där hon använde ett fuktserum följt av en fuktmask som jag fick ha på mig en stund. Efter masken så satte vi igång med Madonnabehandlingen som är min absoluta favorit! Ligger nästan och längtar efter den under hela behandlingen, haha. Den går ut på att man slussar in bland annat en hög dos av fukt, grönt te, aloe vera, vitaminer och antioxidanter i huden med hjälp av 98% rent syre. Huden blir jättelugn och mår jättebra efteråt. Serum och kräm avslutade behandlingen som vanligt. Hon formade även mina bryn lite och vi hade en så himla härlig pratstund om allt mellan himmel och jord. Vi har ju inte träffats på länge så det fanns en del att prata om som ni kanske förstår =)

13817343_10209972163242012_5486899_n

Såå underbart! Jag chansade och mailade och kollade om hon hade en tid och just igår hade hon en avbokning så att jag fick den tiden istället =) Spontant och bra!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vet tyvärr ingen som gör bra fransar i Umeå tyvärr.. Har inte besökt någon bra iallafall och letar fortfarande.. Slutade göra fransar helt när jag flyttade dit och när jag väl testade igen så fick jag ta bort dom samma dag 🙁 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish