Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Träna i vardagen

Jag får dagligen frågor från småbarnsmammor om hur man kan hålla igång träningen utan att åka till gymmet. Är man hemma ensam med en bebis dagarna igenom så är det fullt förståeligt att man inte hinner eller orkar ta sig iväg. Här nedan kommer mina bästa tips på saker du kan göra till vardags utan att åka någonstans:

– Knip åt skinkorna när du är ute och går. Låter kanske helt sjukt och ser förmodligen rätt roligt ut bakifrån (ha på dig en lång kofta) men det gör SÅ mycket och träningsvärken dagen efter är ett faktum. Det du gör är alltså att du kniper åt skinkan vid varje steg du tar. Vet inte hur jag ska förklara bättre men ni förstår nog 😉

– Yogamattan! Denna underbara uppfinning har räddat så många av mina dagar. När Jason sover så åker den fram och jag kör övningar i en kvart. Mer än så behövs inte vissa dagar tycker jag! Ni hittar bra inspiration till övningar på youtube. Bara att googla så kommer massor fram.

– Hantlar är bra att ha hemma. Dessa underlättar enormt när man är igång på yogamattan.

– Spring i trapporna. Har ni trappor hemma så nyttja dom! Någon dag kan träningspasset alltså vara att springa ett par gånger upp och ner.

Sedan blir vardagen med en bebis som ett träningspass i sig och att bära runt på sin lilla klump, fixa och dona i hemmet, ta promenader med vagnen osv osv osv gör ju att man faktiskt får den motionen man behöver varje dag. Så var inte för hård mot dig själv. <3

IMG_6380 IMG_6421

Här var det inte många träningspass som blev gjorda 😉 Någon dag innan Jason föddes.

Kommentarer

  1. Martina

    Kan du inte snälla tipsa om vad jag kan söka på google? :-))
    Jag går hemna med 2st barn under 2år å tänkte försöka mig på några hemmaövningar antingen när dom sover eller om dom vill vara med. :-))
    Men har verkligen noll koll på vad jag kan söka på:-))

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kolla på Ida Warg på youtube 🙂 hon har sååå bra pass och övningar man kan göra hemma 🙂 kram

  2. Linda

    Kan bara skriva under på dina tips. Lätt också att tro att de små sakerna inte gör någon skillnad, men det är ju faktiskt precis det de gör.

  3. Charlie

    Du har sån fantastisk energi, kan du inte dela med dig om lite hälsotips/tips för mer energi? 🙂 Har du fått mer energi/mått bättre sedan du blev vegetarian? Äter du några vitaminer/kosttillskott? Är jäämnt sjuk, så trött på det!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla du!! <3 Ja, det kan jag skriva om framöver! 🙂 JA!! Alltså helt sjukt mycket mer! Känner mig "frisk" i kroppen sedan jag tog bort kött! Magen krånglar inte alls längre och är bara svullen när jag VRÄKT i mig godsaker, haha.. För min del funkar det också att dra ner på mejeri och gluten. Då får jag bättre hy, mer energi, är mindre trött 🙂 <3 äter inga kosttillskott men vräker i mig grönsaker och frukt och det hjälper också tycker jag 🙂 <3 Så ja.. Mycket vatten, mindre kött, mindre gluten och mejeri och socker. Då mår man bättre känner jag iallafall. kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish