Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sunday + status

Hej på er fina!

Tänkte dela med mig av dagens status innan jag kickar igång denna söndag. Hoppas att ni får en fin dag!

– Idag ska jag och Jason till min mormor som fyller år. Det ska bli så mysigt.

– F sover bort hela dagen då han ska köra bil till Göteborg hela natten. Vi löste vår resa till Göteborg på smidigaste viset vi kunde och det blev såhär. Med två hundar och en bebis + rätt mycket packning blev det onödigt dyrt med en flygresa (hundarna kostar tydligen rätt mycket att flyga med tråkigt nog) + att vi slipper allt onödigt krångel till och från flygplatsen OCH har en bil att ta oss runt med när vi väl är på plats på västkusten. Det blir ju perfekt! Bilen känns viktig då vi gärna vill ut till havet om vädret tillåter och det är ju roligt att kunna åka runt lite mer obegränsat om man ska utanför stan någon dag. Så ja.. Han sover hela dagen för att orka köra hela natten och vi kör på natten för att Jason ska få sova hela natten. Blir nog rätt mycket gnäll i bilen om han ska sitta fast i barnstolen större delen av dagen. Det vill vi ju inte. Och att stanna på hotell en natt känns seeeegt. Det gjorde vi ju flera gånger när han var bebis och bilade till och från Umeå. Så ja, detta blir bästa alternativet här och nu.

Det är gånger som denna jag önskar att även jag hade haft körkort så att vi hade kunnat byta av. Men så småningom så. Hade jag inte fått en skatteskuld på strax över 40.000:- i år så hade jag tagit det denna sommar. Bättre lycka nästa år, haha.

– Jag längtar ihjäl mig inför nattens resan nu! Ska träffa alla mina fina vänner och ha en så himla härlig vecka. Många av dom har fortfarande inte träffat Jason än så det ska dom få göra. På torsdag ska jag ut och äta middag och dricka drinkar med min finaste Emelie och även på fredagen har jag en vän-date inbokad som innebär film, chips, godis, bebismys och skitsnack. Och vet ni vad!? Min familj är också nere i Göteborg just nu så vi kommer att kunna umgås massor även med dom. KUL! =) För mig blir det också en liten ”skönhetsvecka” och jag ska få bli fin från topp till tå. Fransar, naglar, hår.. Ja, ni vet!

– Jag har två paket att hämta ut idag. Tyvärr i två olika delar av stan, haha.. Så typiskt! Så det blir många promenader fram och tillbaka. Måste hämta ut dom nu innan vi åker då dom skickas tillbaka annars. Ska visa er innehållet sen. Har köpt en pyjamas och lite skönhetsprodukter.

– Lite nya bikinis har landat hemma hos mig. Dom är nerpackade i väskan och vi hoppas att Göteborg bjuder på sol och fint väder. Håller tummarna.

– Vill ni att vi kör vloggvecka när vi är i Göteborg? Eller iallafall vloggar lite? Vad tror ni? =) Kommentera gärna.

– Igår köpte vi oss var sin tempeh-burgare på stan. En kille stod och grillade dom vid älven här i Umeå. Alltså det var sååå gott! Har aldrig ätit tempeh förr men vi ska helt klart äta det igen. Gillar alla dessa veganska/vegetariska matställena som kommer mer och mer här i lilla Umeå. Tummen upp!

13689568_10209946097790392_245100767_n

Min goda burgare! Med picklad rödlök, ajvar (tror jag att det var), smörgåsgurka och massor av gott. Mums.

13714442_10209945994347806_1771416062_n

Här står F och väntar på burgarna.

13713493_10209945994787817_1710189571_n

Gjorde mat till Jason igår med. Hans favorit broccoli/potatis/morot fick det bli.

13695218_10209945995067824_965717128_n

Jag och mitt hjärta =) Han var så glad igår och skrattade och log åt typ..allt. Älskade unge vad vi älskar dig! <3

13706134_10209945994627813_1392371505_n

Gårdagens middag stod jag för. Vi har typ inget hemma nu och kändes inte värt att handla då vi bara är hemma två dagar mellan resorna. Fick bli kikärtor med paprika i tre olika färger med massor av örter och lite havregrädde och till det hade vi Paulúns supermix. Den är så god! Finns att köpa på ICA =) Tips, tips!

13735353_10209945994067799_274940268_n

Mot kvällen lyxade vi till det med denna som min mamma lämnat i vår kyl. Helt utan raffinerat socker, gluten.. Vegansk är den också. OCH SÅ GOD!! Alltså muuums! Så dyr men helt klart värd att unna sig ibland. Och äta med gott samvete.

13689442_10209945994307805_1591382947_n

Mina fina killar. Tog en snabb bild på väg hem från stan. <3

Kommentarer

  1. Amanda

    Så fin Jason när han skrattar! 🙂 Så god och fräsch glassen verkade. Åh vloggvecka gärna!:) Det var jätteroligt att följa er sist.

  2. Frida

    Åh, att bli ompysslad och fräsch från topp till tå är något av det bästa! Önskar er en jättefin vecka i Götet, den staden är fantastisk! 🙂 Många kramar

  3. Johanna

    Håller tummarna för att ni ska få bra väder! Jag och min kille har varit i Göteborg hela den här veckan och hälsat på hans föräldrar. Måndag-onsdag regnade det konstant! Torsdag blev det fint på eftermiddagen, likaså i fredags när vi var över på Marstrand med båten ☺️ Igår var det trångt väder igen och idag har det varierat väldigt!
    Kram på er!

  4. Saga

    Blir så inspirerad av att äta vegetariskt av din blogg, så undrar om du kanske skulle kunna skriva ett inlägg om vegetarisk kost, när du övergick till det, varför du gjorde det, fick du biverkningar av det (humör, trötthet osv) skulle va jätte intressant! 🙂

  5. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

    Jag började min söndag med att vara både ledsen och förbannad.. Läste en debattartikel i Göteborgs-Posten om förlossningsskador och blev så himla upprörd! Förlossningsskador har så länge varit förknippade med skam och tabu så jag blir så fruktansvärt ledsen nör folk försöker tysta oss istället för att hjälpa oss att arbeta mot en trygg och säker förlossning med bra eftervård för alla framtidens föderskor..
    Jag har sagt det förut och säger det igen: vi ör inte ute efter att skrämmas eller skapa panik men sanningen är den att ibland händer det saker under förlossningen och tillsammans kämpar vi för en bättre vård av dessa skador. Ingen ska behöva gå igenom saker som jag och andra kvinnor tvingats genomlida och vi förbättrar inte vården genom att tysta alla ”skräckhistorier”, vi förbättrar vården genom att öka medvetenheten och kunskapen ❤️
    Förlåt men jag blir bara så känslosam, min förlossning var inget skräckexempel och jag vill inte skrämmas, jag vill upplysa och förbättra! Kram ❤️

  6. Soffijonsson@hotmail.com

    Ja! Är så kul att följa era vloggar, man blev ju nästan van att se er dagligen, under tiden ni var på Gran Canaria 😀 så kör gärna en från Göteborg oxå. Söta Jason! 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish