Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att göra när jag kommer hem

– Vi har bokat tvättid samma dag som vi kommer hem. Ni kanske tycker att jag är knäpp som ska greja med det samma dag som vi landar i Umeå men jag tycker bara att det är skönt att ha det gjort direkt.

– Lägenheten ska storstädas (vi har haft hundvakt som bott i vår lägenhet), dammsugas, skuras och vi ska även packa lite mer inför flytten. Vi åker nämligen iväg på nya äventyr redan till slutet av helgen (blev lite spontant, berättar mer sen) så alla tillfällen att packa känns viktiga att ta vara på. Tiden går snabbt och vips ska vi flytta ut ur vår nuvarande lägenhet och in i den nya. Vi längtar!

– Duscha, duscha, duscha och slänga i en ordentlig inpackning i håret. Som jag nämnde tidigare så är det helt trasigt och jag hoppas att jag ska lyckas få det som vanligt igen med massor av fukt. Fick lite kommentarer om att vattnet här (det som man duschar i) påverkar håret negativt. Så ja, hoppas att vårt rena, underbara vatten i Sverige ska rädda mitt hår.

– Hämta ut alla paket som har kommit. Bland annat har det landat en ny kamera från Olympus hos oss. Spännande =) Visar sen!

– Vi tänkte spela in en ”Gabriella och Fjodor testar” på youtube! Vi har köpt med lite gotta som vi inte tror finns i Sverige och vi tänkte att det kan bli en rolig ”testa”-video till kanalen. Vad tror ni?

Sedan är det massor av mer som ska göras men detta är nog sakerna som cirkulerar mest i mitt huvud just nu. Duschen där hemma känns vääääldigt lockande då jag kan säga ärligt att jag inte känt mig sådär jätteren efter en dusch här på Gran Canaria. Badrummet på hotellet är SÅ lyxigt och allt är fint men det är vattnet som känns.. blää. Vi är lyckligt lottade i Sverige som har så bra vatten. Man glömmer lätt bort det och blir hemmablind. Och det ska såklart bli gott att kunna dricka direkt ur kranen igen.

13664648_10209891240658998_1608629319_n

En liten korv som ligger och pillar på lappen på sina brallor. Allt som prasslar är kul tycker Jason =)

Kommentarer

  1. E

    Berätta vad ni ska göra i helgen:#)

    Kram och tack för en underbar blogg. Har inte barn själv men jag och min fästman vill båda ha det när tiden är inne.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish