Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens frågaGran Canaria 2016RESOR

Tre frågor och tre svar

Jag svarade ju på lite frågor om resan HÄR och här kommer ytterligare några frågor och svar.

Vilket bolag bokade ni resan via?

Fritidsresor =)

Varför har ni en barnsäng på rummet om Jason sover med er?

Vi bokade resan för två vuxna och ett barn som är 0 år. När vi kom hit så stod barnsängen här och vi har inte orkat be dom ta bort den. Den har faktiskt varit rätt bra för Jasons lekstunder och han har fått sitta i den lite då och då under dagarna och pysslat på med sina leksaker eller tuggat majskrokar. Hemma brukar han alltid ha en liten lekstund för sig själv om dagen där han sitter och upptäcker på lekmattan i vardagsrummet och sängen har haft lite samma funktion. Han har även tränat på att stå i den! Så ja, den har använts lite till och från till annat än att sovas i.

Var det varmt i havet? 

Ja, det var faktiskt rätt varmt. Dock inte så varmt att jag skulle vilja bada, hehe.. Men jag är å andra sidan en badkruka. F tyckte att det var riktigt bra temperatur på vattnet.

Foto 2016-07-07 17 49 42

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dom är så bra! 🙂 tyckte dock att kundservicen var lite tråkig då dom är otroligt otrevliga (nästan alla jag har pratat med iallafall). Nästa gång kommer vi nog testa något annat bolag 🙂 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish