Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Vad tycker du om barn och tv-tittande? 

Jag tycker att det är helt okej! Så länge inte barnet stirrar in i tv:n hela dagarna så är det nog ganska lugnt. Å andra sidan tycker jag att det är upp till varje förälder. Vi har valt att låta Jason kolla på TV. Han gillar Nicke Nyfiken, Babblarna, Insidan Ut, vissa Disney-filmer osv. Det är kul tycker jag! Han pratar med dom olika figurerna han ser, skrattar, jollrar och försöker dela med sig av sin majskrok till dom animerade djuren. På något vis tror jag att han utvecklas även av tv:n. Men som sagt! Inte för ofta eller för mycket. Och min åsikt är att det är upp till varje familj. Finns inga rätt eller fel.

Hur mycket tjänar man som bloggare? Hur får man lön?

Det är nog väldigt olika. Antingen har man en fast lön via sin portal eller så tjänar man pengar på olika samarbeten, adlinks, annonser osv =) Hur mycket man får ut beror också på hur stor blogg man har och vad man har för avtal.

Vilket land hade du bott i om du inte bott i Sverige? 

Jag och F är väldigt enade om att vi hade bott i Barcelona om vi inte hade bott där vi bor. Det känns som en fri stad med blandade typer av människor och härlig stämning.

Ditt onödigaste köp någonsin? 

Vattenflaskan på bilden nedan! SÅ dyr men så fin. Den är väldigt jobbig att dricka ur vilket ha resulterat i att den typ aldrig kommer till användning.

11911007-10207459005374636-1967892455-n

Kommentarer

  1. en som vill följa ER

    Varför kommer man inte in på ditt instagram har försökt länge men det går inte hoppas att ni njuter av er semester

  2. Linn

    Hej! 🙂 Kan du inte starta en frågestund nu när ni är iväg? 🙂 Tänkte ifall du typ har så man kan ställa frågor fram tills du kommer hem och sen att du gör kanske del 1 och så vidare när du har tid att svara? =) <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish