Gabriella Joss Gabriella Joss
Gran Canaria 2016RESORYOUTUBE

Gran Canaria, vloggvecka, dag 2

https://www.youtube.com/watch?v=lEBvZDYEB8Y&feature=youtu.be

Kommentarer

  1. Sofia

    Tack för svar på min kommentar!! Läste vad de andra skrivit om att det var jobbig musik och att det inte uppskattades med snabbspolning. Måste verkligen säga helt tvärt om! Älskar både musiken och snabbspolningen. Det du snabbspolar orkar man ju inte titta på så långsamt! Och musiken gör det mer intressant och lättsamt. Tycker du är superduktig på att redigera filmer och du gör ett kanonjobb! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      ÅH TACK <3 jaa, jag känner lite samma sak! Tror det blir tråkigt att se när vi går lååångsamt, haha.. KRAM <3 och tack igen!

  2. Millie

    Alltså hur fint som helst ju!!! Gud så jag längtar till gran canaria i januari 😍 bara älskar att spendera tid på sådana ställen med min familj å vänner. Vart på gran canaria är ni och vilket hotell? Vi ska till maspalomas. Underbart att få följa Erna resa och jag smälter av att se lilla Jason, alltså så himla sööööt!! Ha en underbar resa och sola lite åt mig med kram familjen ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      JAAA 😀 förstår att du längtar <3 <3 Riu Palace meloneras resort <3 stor kram och tack tack tack <3 kram kram

  3. Sofia

    Åhh vad fin och trevlig video! Jätteuppskattat! Var kommer dina ursnygga tajts ifrån som du har på dig i början? Sååå fina ju!!

  4. patricia

    Hej! Jättebra blogg verkligen! Ni verkar ha en så himla fin familj =)
    Tyvärr har jag svårt för dina annars väldigt bra vloggar, pga bakrundsmusiken. Väldigt jobbig musik som gör att jag alltid stänger av ljudet. Kanske något du kan ändra? 🙂 Annars väldigt kul att följa er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack gulle du! 🙂 <3 åh, förstår <3 jag gör mitt bästa med vloggarna och det är svårt att vara alla till lags då alla gillar olika! Vissa vill ha musik, andra inte, vissa vill snabbspola, andra inte osvosv. Jag försöker göra mitt bästa och hoppas att det ska tilltala så många som möjligt iallafall. Att jag inte har "bättre" musik beror på att det är copyright på typ allt och jag har inget program med musik som jag köpt. Hoppas du förstår 🙂 kram kram

  5. Erika

    Ser ut som semestern börjat bra 🙂 ser riktigt härligt ut. Njut ordentligt 😊 Och så lik Jason är dig hehe 🌸

  6. lovisa

    Alltså wow, det ser ju typ centralt ut. De ställen jag rest till är verkligen en den resort med pyttelite butiker och helt ensamt. Men då betalar vi iofs inte så mycket ahha. Vad gick er resa på sammanlagt??:)

  7. Caroline.

    Hej! Jag ska till Gran Canaria nästa vecka, och undrar vad det var för galleria ni var på?(området) Där ni filmade badkläder, träningsskor mm.
    Och undrar om det var ett ”läskigt” ställe att fönstershoppa/ shoppa på?

    Vi var nämligen på Gran canaria för 1,5 år sen och hamnade i läskiga områden.

    Jättetacksam för svar! Kram och ha en fin fortsatt semester!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den ligger precis bredvid vårt hotell (riu palace meloneras resort) 🙂 kommer inte ihåg vad den hette. Nej, absolut inte läskigt utan bara massor av turister överallt! 🙂 Tyckte dock inte att det var så fina grejer tyvärr. Och sjukt höga priset. KRAM och tack snälla <3

  8. Razha

    Sååå fin kropp du har måste jag säga hehe men kan inte du tipsa lite om hur du fick tillbaka så fast mage tränar du? Min son är 6 månader jag tränar styrketräning men min mage känns fortfarande mjuk så hoppas vi kan få lite tips av dig❤️ Ni är såå fina❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!! JO, det ska jag göra 🙂 har lovat att tipsa om träning så länge nu men kommer aldrig till det. Lovar att göra det snart 🙂 <3 Åh förstår! <3 ska skriva ett inlägg om det snart. STOR kram <3<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tråkigt att du känner så 🙂 jag gör mitt bästa med varje video för att göra en så bra som möjligt, kram på dig

  9. Fredrika

    Det ser helt underbart ut, det förtjänar ni verkligen (: jättekul att se men stressa inte med vloggarna och njuuut i full drag! Ha det bäst, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish