Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Viktigt när man är bloggare..

– Lägga ner tid på sin blogg. Hitta på roliga ämnen att skriva om hela tiden. Ibland får jag en sådan där kväll där fingrarna bara knappar på datorn av sig själva. Som om orden hittar ut utan att jag behöver tänka. Då gäller det att ta tillfälle i akt och skriva, skriva, skriva. Spara inlägg i utkast och tidsinställ när det behövs. Vissa dagar är det nämligen helt dött och hjärnan funkar inte. Då är det bra att ha lite inlägg på lager.

– Följ andra bloggar och samla inspo! Jag läser SÅ SÅ SÅ mycket bloggar. Små som stora. Tycker det är så roligt och älskar att få inspiration till egna inlägg på det viset.

– Var engagerad i dina läsare. Svara på kommentarer, ställ frågor! Jag har ett genuint intresse av er och jag hoppas att det lyser igenom. Jag ser er som ett gäng tjejkompisar och jag hoppas att ni ser mig likadant =) Älskar att ha dialog och prata högt och lågt här inne dagligen.

– Fina bilder är A och O. Det blir så mycket roligare att besöka en blogg som dagligen bjuder på bilder.

10887859-10205491382905304-642728424-n

Kommer ihåg att jag tyckte att denna bild var såå fin =) Inlägget som bilden tillhör kan ni läsa här. 

Kommentarer

  1. Sus

    Hellu, jag mailade dig för några veckor sedan ang. tips/semester Umeå men verkar inte kommit fram :/ Hursomhelst blir det Köpenhamn istället så du behöver inte svara om du får mailet. Ha en underbar semester på Gran Canaria <3 =)

  2. Lovisa

    Åh! Tycker du har sånt himla bra sätt att verkligen prata med och intressera dig för dina följare, Känns som vi är ett himla skönt tjejgäng som accepterar och respekterar varandra. Kram!<3

  3. Sandy

    Jättefin bild på dig.
    Jag tänkte kolla hur det gick att resa med J?
    Jag ska till Bulgarien med min 5 månader pojke och jag är jätte nervös.
    Hur gick eran resa och har du något tips om vad man ska ta med sig ombord på planet. Jag har tänkt att ta med två leksaker, mat och blöjor. Skulle vara glad för tips 🙂
    Sen hoppas jag att ni får en underbar semester. Kram på er 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack fina du <3 det gick jättebra. Bloggar lite mer om det imorgon!! Men ta med saker att underhålla honom med så leksaker är perfekt 🙂 och även majskrokar att gnaga på. Vattenflaska så att han kan svälja och inte får lock för öronen och så lite klämmisar eller något annat gott att äta på flyget! Och om ni är okej med att han ser lite film så kan ni hämta en film som ni har i "offline"läge som hann kan se på en mobil. Det hade vi och det var jättebra tidsfördriv för Jason <3 🙂 Stor kram och lycka till!! <3 <3

  4. ISA

    Superbra tips! tycker det är så kul att du svarar på kommentarerna och verkar ha sån respekt för dina läsare 🙂 fint det!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish