Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Knäppa saker om vår familj

– Zelda älskar att sola! Direkt vi öppnar balkongdörren och det är varmt så ska hon ut och steka. Är livrädd att hon ska få hudcancer.. Kan hundar ens få det, haha? På somrarna blir hon helt mörk där huden sticker fram (på magen, i öronen osv). En riktig soldyrkare!

– Jason vill sova med ett ben ovanpå täcket och ett under. Om man lägger täcket över hans ben (oavsett om han är vaken eller inte) så sparkar han av sig det nästan direkt för att placera det högra benet ovanpå. Han gör detta oavsett om han är vaken eller inte och det är så himla gulligt.

– Dexter är helt B E S A T T av leksaker och om han har en pipleksak framme så får inget annat uppmärksamhet. Spelar ingen roll om vi tar fram hans favoritgodis eller säger ”gå ut” (vilket han i vanliga fall reagerar direkt på och skäller av glädje + springer till dörren). Nej, han har bara ögon för sitt gosedjur! Och samma sak med pinnar ute. Han ska alltid hitta den största pinnen av dom alla för att sedan släpa på den resten av promenaden.

– Varje gång vi äter något som vi inte äter så jätteofta (typ potatismos) så har vi aaaaalltid en lång konversation (haha) där vi ställer oss frågan kring ”VARFÖR vi inte äter detta oftare för det är ju så gott?!”. Det slutar såklart med att vi inte alls gör den maten oftare och att vi hamnar i konversationen igen varje gång den maten råkar serveras igen.

– F blir jättedålig av karuseller. Och då menar jag SJUK. Kommer ihåg att jag i början av vår relation tvingade med honom (trots att han förklarade flera gånger att han kommer må så himla illa) och det slutade såklart med att han fick frossa och lite feber av allt gungande och snurrande. Jag hade inte lite dåligt samvete efteråt kan jag säga.

– Jag har noll tålamod och kan aldrig göra något försiktigt. Paket SLITER jag upp och det mesta ska gå snabbt, snabbt och fort. För någon dag sedan skulle vi ta ner klistermärkena på väggarna i Jasons rum och F sa ”älskling, jag gör det gärna själv” vilket jag inte alls tyckte att han skulle. När jag väl började så förstod jag ganska direkt varför han ville göra det själv och gick och gjorde lunch istället. Hade ju varit tråkigt om jag rev sönder alla djur, ballonger och annat han har på sina väggar. Så ja.. SÅ dåligt tålamod har jag med vissa saker som kräver försiktighet.

11667140-10207084548813456-842665695-n

Kommentarer

  1. Maria

    Du kan smörja henne med lite solkräm det brukar dom göra med nakenhundar/katter👍 Kolla bara så att djur kan använda den😉 Tack för en underbar blogg kram!

  2. Mia

    Ja hundar kan få hudcancer. Där pälsen inte skyddar ska man smörja med solskydd om hunden vistas mycket i solen.. eller om hunden är på snö och det är stark sol, då den reflekteras mot snön.

  3. Meja

    Hej! Det här kanske är en liten udda kommentar men jag älskar verkligen din blogg det är min absoluta favorit blogg!! Du är min förebild inom bloggandet. Älskar verkligen dig ♡♡♡♡♡

  4. Ronja

    Åh vilken söt vovve. Förresten, säger Jason ”pappa” i videon på instagram? Tycker det låter som det, så gulligt. <3

  5. Maria

    Haha, du er så søt <3 Kjenner meg rett igjen i det å ha dårlig tålmodighet.
    Virker som du og F utfyller hverandre helt perfekt <3

  6. Ellen

    Hej fina du! Har du något bra tips vart man kan ta en god latte, fika eller lunch här i Umeå? Är här över veckan nämligen och vill veta vart jag borde gå 😍 Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! 🙂 Café Götebort, Kulturbageriet och Waynes inne på Avion tycker jag har godast fika 🙂 Annars så finns TONKA som har sååå god brunch och Rost om du gillar fräscha sallader och sådant, kram 🙂 <3

  7. Kajsa Dahl

    Hundar kan få cancer, men hudcancer vet jag inte om det är så vanligt då dom har päls som skyddar 🙈 Vår hund fick lymfkörtelcancer som spred sig så snabbt att vi var tvungna att ta bort honom två veckor efter att vi fått reda på det. 😔

  8. Frida

    Haha så rolig sista punkt! Jag är likadan.. suckar och stönar efter några sekunder om något inte vill som jag. Hade nog också rivit ner allt 😂 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish