Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra saker som alltid får mig på bättre humör

EN DUSCH! Alltså detta är något som räddar vilken skitdag som helst för mig. Oavsett hur jag känner mig när jag hoppar in i duschen så mår jag som en prinsessa efteråt. Speciellt om jag har duschat en längre stund. Vardagslyx!

Att se mitt barn skratta! Det smittar av sig så mycket! Var så irriterad på F en gång och kände mig allmänt sur och nere. Jason började klappa händerna och skratta och jag blev GENAST på bra humör igen. Bara sådär. Han är verkligen mitt lyckopiller.

Rena sängkläder, tända ljus och choklad får mig alltid att slappna av och må bra.

Att röra på mig betyder mycket för mig. Allt från en promenad till lite spring på löpbandet eller styrketräning. Jag mår bra av träning i både kropp och själ.

Vad får dig att må bra? 

11185837-10206499854396461-1941028952-n

Kommentarer

  1. Lisa

    Att sova länge, ta en lång frukost framför tv:n..
    Umgås med familjen <3
    Ta en promenad i skogen när det är fint väder..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish