Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mina killar

Alltså kärleken till dessa två är så stark! Helt galet. Det är något speciellt med att se sitt barn och pappan till sitt barn ihop tycker jag. Jag blir kär på nytt varje dag.

13515254_10209762274274919_7355996_n 13514473_10209762274194917_249097043_n

Två bilder från midsommar på mina fina <3

Kommentarer

  1. Anna

    Hej Gabriella! Jag skulle behöva lite hjälp och råd. Jag vet att du inte alltid har tid att svara på mail och dylikt så jag skriver här och hoppas att du har tid att svara ❤️

    Jag har varit med min fästman i ett år och sju månader. Vi är båda 18 och fyller 19 nu i Juni. Vi båda har alltid varit överens om att vi vill skaffa barn tidigt, helst hade vi velat skaffa barn nu i år men pga ekonomi och boende osv så hade vi tänkt oss försöka bli gravida i nästa sommar. Vi har redan valt namn, pratat om gudföräldrar, och tagit ställning till saker som amma, vaccinera, osv.

    På senaste tiden har han varit väldigt konstig när ämnet har kommit upp. I helgen konfronterade jag honom efter vilket han förklarade att han kanske (!!) vill ha barn någon gång, men inte förrän om kanske 10 år. För mig känns det helt omöjligt att vänta så länge.

    Jag är så förtvivlad och kan inte för mitt liv förstå vad som har fått honom att ändra sig såhär mycket. Jag älskar honom och är kär i honom men att vänta i mer än max två år känns för mig helt omöjligt. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra.

    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad jobbigt 🙁 jag förstår! Om han ändrade sig så snabbt så kanske han ändrar sig igen lika snabbt? Jag tycker att du ska låta ämnet vila lita över sommaren och bara njuuuta av fina vädret och allt det roliga man kan hitta på. Förstår att det känns skitjobbigt men ni är så unga och ni hinner få barn. Om du älskar honom så kanske du kan vänta i ett par år iallafall. Och som sagt – han verkade ju nyss vilja ha barn och plötsligt ändrade han sig. Vad säger att han inte kan ändra sig tillbaka lika snabbt igen? <3 Om några månader kan du ju ta upp ämnet igen (om det känns lite känsligt och jobbigt just nu) och fråga hur länge han vill vänta och varför. Be om en bra och ärlig förklaring och försök förstå hans bild av det hela också. Att kommunicera är A och O och speciellt om man vill ha ett barn ihop. Då behöver man verkligen kunna den biten för att slippa gräl i onödan. Så ja, vila lite och ta sedan upp det och konfrontera för att få ett ärligt svar. DU är också värd ett svar och även få veta ungefär hur länge han vill vänta. Är det 10 år så kanske det är bättre att gå vidare med livet/fundera på andra alternativ än att leva med honom och är det bara två år så kanske det känns som en okej kompromiss för dig? Se till att ta reda på var han står och kräv att få veta hur länge han vill vänta. Du kan ju inte låta honom göra reglerna i relationen och bara hoppas år ut och år in. Man vill ju olika och förhoppningsvis kan ni mötas halvvägs eller kompromissa för att fortsätta leva ihop <3 <3 kram fina du och lycka till <3

  2. Frida

    Hejsan! Jag ska till Göteborg lite senare i sommar och tänkte höra om du har några tips på vad man kan göra där, något speciellt man måste se osv? Har planerat in en dag på Liseberg och shopping men har några oplanerade dagar så är väldigt tacksam över tips! Kramkram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, jag har tyvärr NOLL koll 🙂 vi hann ju inte göra sådär jättemycket utan gick mest ut och åt middag + bio när vi inte jobbade! Slottsskogen är SÅ fint och universeum är roligt om man har barn (annars också tycker jag hehe) 🙂 Någon i kommentarsfältet kanske har bra koll på bra saker att hitta på!? <3 <3 stor kram <3 ha en fin resa!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish