Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Glad midsommar

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas allt är toppen med er. Vi mår jättebra och ska strax iväg för att äta midsommarlunch med Tove och hennes familj. Vi har köpt med oss massor med blommor och murgröna för att göra fina kransar och ett par paket jordgubbar är också med. Vi stannar även över natten och får sova över i sovstuga. Underbart! =) Vi har en sådan fin dag och kväll att se fram emot och jag är övertygad om att vi kommer att ha jättetrevligt.

Imorgon bär det av hemåt rätt tidigt och mot eftermiddagen kommer min familj över på midsommarmiddag. Hoppas att ni får en fantastisk dag allihop med nära och kära. KRAM <3

13521762_10209743469524812_1629380192_n

Gårdagens murgröna-shopping =) Kändes så hemskt att köpa dessa växter i kruka bara för att klippa av och göra en krans men kvinnan i kassan sa att den skulle fortsätta växa efteråt och det kändes så skönt. Tycker det är en himla fin växt och den får gärna pryda något av våra fönster. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish