Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bland det bästa med att vara mamma

– Att samsova och få krypa ner till en varm och gosig liten älskling som andas tungt. Få pussa på den lilla pannan och känna dom små händerna och fötterna mot sig. Finns inga ord som kan beskriva hur mysigt det är!

– När vi busar och mini skrattar så att han kiknar. Får sådant lyckorus genom hela kroppen av att höra hans skratt. Genuin glädje på högsta nivå.

– Att se alla framsteg! Varje dag sker något nytt och något som var otänkbart igår blir en självklarhet dagen efter. Helt plötsligt kan han krypa, ställa sig upp och ropa ”MAMAMAMAMAMAMA” gång på gång. Det är häftigt att allt för honom är för första gången och att vi får vara med på den resan. Tänk att det var första gången han såg gräs nu i sommar! Allt som är så självklart för oss är inte det för honom och att få se världen genom hans ögon är fantastiskt och tar livet till en helt ny nivå.

– Jag kan se på min son i evigheter. Har skrivit det förr och kan skriva det 100 gånger till. Kommer ihåg att jag alltid såg till att ha mobilen till hands när han var nyfödd (och amningstillfällena varade i flera timmar ibland, haha) men den kom nästan aldrig till användning. Blev aldrig uttråkad och kunde se på honom och klappa det lilla huvudet under tiden i nästan oändlig tid. Idag kan jag fortfarande inte se mig mätt på min skatt. Att se honom leka, sova.. Ni föräldrar vet nog precis vad jag menar.

13521811_10209724744016686_1417029174_n13521191_10209724743336669_1538919180_n

Kommentarer

  1. Madelen

    Åh exakt! & hur exalterad man blir när de gör framsteg, min lille kille vänder sig nu (12 veckor). & vem lipade och hoppade runt som en galning, haha! Undra hur det blir den dagen han säger mamma. 😉

  2. K r i t i

    Förstår precis.
    Ca 30 efter att min dotter ”äntligen” har somnat (just så att jag hunnit ta hand om tvätt/äta/duscha/you name it) börjar jag längta efter henne. Skäms nästan och känner mig lite smågalen, som sitter där och hoppas på att hon ska vakna till ”lite snabbt”, hehe.
    Hon är 7,5 månad nu. Det går verkligen fort! Så otroligt roligt att vara med om alla framsteg, verkligen!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish