Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vad googlar jag på?

Jag googlar oftast barnrelaterade frågor. Jag litar inte blint på allt jag läser men vill gärna läsa runt gällande precis allt. Läser bloggar, forum, gamla artiklar.. Ja, allt!

Recept är något som ofta googlas här hemma. Vi har ett gäng kokböcker men dom används sällan. Tycker ofta att recept är invecklade med allt för många ingredienser. Jag gillar enkelt och snabbt och den typen av recept finns det mängder av på internet.

När det kommer till bilsök på google så är det inredning som gäller. Jag älskar att få inspo och kikar runt på webshoppar, bloggar och allt möjligt. Gillar också att googla fram olika typer av golv och tapeter, hehe.

Att hitta nya favoriter i bloggvärlden tycker jag är roligt. Jag älskar mammabloggar och googlar ofta på just det för att hitta nya att följa.

Skönhet och smink är något jag har noll kunskap inom men som jag ändå tycker är vansinnigt roligt. Att läsa omdömen om olika produkter och googla mig fram inom dessa områden är typiskt mig.

Olika träningsövningar googlar jag gärna på för att lära mig att träna på nya vis.

Jag är kass på att sköta blommor så varje gång jag köper nya så söker jag på hur jag ska ta hand om dom.

10814364-10205234733889239-1748605356-n

En gammal bild som inte har något med inlägget att göra =) 

Kommentarer

  1. Madeleine

    Kanske lite udda fråga hehe men Du är inte sugen på att sälja ’plånboken’ från Marc Jacobs i inlägget 👆🏼? Jag har nämligen letat efter en liknande lääänge men hittar ingenstans…. Mejla mig gärna 🙂 kram på dig och glad midsommar!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish