Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Tre saker jag blir sugen på ofta

Choklad! Trots att jag inte är gravid så kan jag få galna craving på just choklad eller nutella, haha. Någon annan?

Färskost-tallrik på ett café här i Umeå. Älskar verkligen kombon av salladen, bönor, linser, brödet… Mhm så gott det är!

Blåbär är något jag kan bli sugen på rätt ofta. Älskar att blanda ner det i smoothies, pannkakor eller bara äta som dom är. Längtar till sensommaren/hösten när man kan plocka själv i skogen. Ska plocka massor och frysa in för hela kommande året då. Så mycket godare än bären man kan köpa i frysdisken.

13487683_10209724744936709_1002973028_n

Även F älskar denna goda kombo! Sedan är det ju så fräscht så man kan äta med gott samvete vilket är toppen. 

13480468_10209724744096688_2102084581_n

För några dagar sedan blandade jag i blåbär i frukostgröten. Eftersom att Jason äter en del gröt så försöker vi att alltid äta det när han gör det. Blir så mycket trevligare för honom att se att mamma och pappa får samma som han =) 

Kommentarer

  1. Ina

    Oj vad jag känner igen mig i dina chokladcravings… Med båda mina ungar (en 2-åring och den senaste en månad) så har jag haft sjukaste suget efter mjölkchoklad, EFTER graviditeten. Vadå gravidcravings och hello amningscravings! 😅

  2. Karin

    Förlåt men jag måste fråga eftersom jag tänker på detta varje gång.. Färskost-tallrik/sallad..? Inte råkost..? Så himla dumt att jag inte kan släppa det men aldrig frågat 🙂 har aldrig sett någon färskost på tallriken så det är därför jag alltid grubblar över det.. 🙂 tack för mysig blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den heter faktiskt färskosttallrik 😉 Står så på menyn 🙂 den vita ”kulan” högst upp på tallriken är av färskost, kram 🙂 och tack för fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish