Gabriella Joss Gabriella Joss
BarnkläderShopping

Jasons midsommarkläder

Jag och Tove köpte matchande kläder till våra små söner och det bli så roligt att dom kör på likadant från topp till tå. Var sin krans ska dom också få (haha, vilket rim jag fick till 😉 ) Allt är köpt på H&M.

13510691_10209724744136689_1034949859_n13521685_10209724744336694_742956886_n

Vad ska era små ha på sig på midsommar?

Kommentarer

  1. Anna

    Så fint!:) köpte nästan identiskt till vår lilla kille för ett par veckor sedan, var dock shortsen istället för långbyxor då det är så varmt:)

  2. Madelene

    Hur tänkte ni med andranamn till Jason? Valde ni ett ni tyckte var fint eller är det ett släktnamn? Håller på och ska välja andranamn till våran dotter nu och tycker de är såå svårt om man ska ta ett ”random” namn man tycker är fint eller släktnamn!
    Tack för en himla bra blogg 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alla Jasons namn är ”random”, haha. Vi valde bara namn som vi tyckte var fina 🙂 <3 skippade släktnamn helt! Har en del fina namn i släkten såklart men inga som vi kände var 100% rätt för oss 🙂 kram och tack för fina ord <3

  3. Cassandra

    Måste bara fråga, umgås du ingenting med din bästa vän längre? Minns att du skrev mycket om henne när ni bodde i Göteborg, så undrar mest om ni inte ses oftare nu när ni bor närmare varandra igen? Kram 🙂

  4. Carolin

    Så sött :). Nellie och hennes kusin dom ör jämngamla kommer ha likadana klänningar från Newbie LE klänningen ❤️. Vincent ska ha sjömansdressen från Newbie från förra årets kollektion 🙂 . Blir de kallt blir de en annan newbieoutfit 🙂 .

  5. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

    Så himla gulligt! 😍 Selma ska ha en söt sommarklänning men eftersom vi ska vara i en stuga vid sjön så lär vi ha några ombyten. Misstänker att det har kommit en massa mygg och andra flygfän så ordentliga kläder som skyddar mot bett packas också i väskan 😉 Dessutom badkläder och något ombyte ifall hon blöter ner sig 🙊 Kram

  6. Linnéa

    Också köpt från hm. Blå skjorta och bruna shots från Hm baby exclusive. Så glad att jag hittade en skjorta i stl 56

  7. Caroline

    Min tjej ska ha samma klänning som jag hade min första midsommar, en vit med jordgubbar 🙂 och vita converse till 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish