Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysfredag

Senast imorgon kommer en ny video upp på kanalen. Missa inte! Ni kan prenumerera här om ni vill =) 

Igår hade jag ont i huvudet hela dagen. Känns som om jag får huvudvärk rätt ofta när det är dåligt väder. Vet att flera i min familj är likadana. Så tråkigt att ha det så! Igår regnade det från morgon till kväll här i Umeå.

Vi har börjat kolla på Modern Family från början igen. Vi har kollat på alla avsnitt men missat sista säsongen. Så nu ser vi om från början för att komma ihåg lite. Längtar tills vi kollat igenom allt igen så att vi kan gotta oss i dom (för oss) nya avsnitten.

F bakade saffransbullar till oss igår kväll. Jag blev så galet sugen, haha.. SÅÅ goda var dom! Mums! Vi hade en riktig ätardag igår och käkade allt ifrån potatissoppa till grekisk sallad, massor av frukt och annat gott.

Helgens höjdpunkt blir äventyrsbad med min sida av familjen. Ska bli så roligt. Jason älskar ju att plaska så det ser jag fram emot att se.

IMG_0189

Tänk att han har varit såhär liten.. Helt ofattbart! <3

Kommentarer

  1. Sandra

    Åhh, vi älskar också Modern Family. Vet inte ens hur många ggr jag sett om den serien haha. Speciellt de första 4 säsongerna som jag hade nerladdade 😛

  2. Isabell

    Jag känner också av vädret. Jag har värk i hela kroppen och kronisk huvudvärk sedan 5 år tillbaka och märker stor skillnad regniga gråa dagar. Då är min värk värre!

    Vad gott med saffransbullar!! Saffran är verkligen en krydda man glömmer bort, förutom i juletid. Dumt, för det är ju vansinnigt gott 🙂

  3. Johanna

    Jag får också lätt huvudvärk när det är dåligt väder, det är så jobbigt! Modern family är så rolig serie! Hoppas ni får en fin helg 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish