Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Två middagar i soffan

Vi har ätit middag två dagar i rad i soffan! Ibland så får man. Jason har sovit och då blir det nästan mest naturligt att vi kryper upp där och ser en bra film ihop medan vi äter.

13436123_10209646571022410_613944668_n

F gjorde linsgryta med lite indiska inslag! Massor med curry och kokosmjölk + sambal. Och så hade vi gott bröd till. Mums!

13444242_10209646571542423_824738249_n

Sedan gjorde jag en av våra standardmåltider här hemma. Kikärtsgryta med couscous. Så gott och så enkelt. Recept finner du här. Igår bytte vi dock ut paprikan mot tomater och riset mot just couscous.

Kommentarer

  1. Teddy

    Jag känner inte dig men du verkar vara en så rar människa och du skriver så fint om din familj.
    Fint att se❤️
    Önskar er en fin sommar❤️

  2. Sandra

    Åh, jag sitter alltid i soffan/fåtöljen o äter.. Undrar om vi kommer ändra vanor om vi i framtiden får barn (vilket vi vill), lär ju inte va hållbart med kladdet i soffan när de ska äta liksom 😛

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han har blå! Fast både jag och F har bruna 🙂 men min pappa och Fs mamma har blå och även min bror, kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han kokade bara upp linser i lite vatten ihop med morotsbitar och potatisbitar och när vattnet kokat bort tillsatte han curry, sambal oelek, salt, peppar, lite röd currypasta + kokosmjölk och lät puttra tills konsistensen blev tjock 🙂 kram <3

  3. Alexandra

    Åh jag testade kikärtsgrytan alldeles nu och den får en solklar 10/10! Såå lätt att göra och supergod! 🤗🙌🏼

  4. Karin

    Hej!
    Min son kom 3 månader förtidigt (v27+4), 638g vägde han. Vi levde 2 månader på sjukhus, På två olika sjukhus.

    Vi var med i Expressen igår. Och jag tänkte på dig som bloggar om gravid/mamma livet borde även ta upp att alla går inte hela graviditeten, att det är inte ovanligt att barnet kommer förtidigt – var 10onde födsel hamnar på neonatalavdelning.
    Jag blev stulen på hela min graviditet, hann inte till tredje trimetern, hann inte ta gravidfoton, hann inte få riktigt se sparkar/rörelse, hann inte få förvärkar, fick inte uppleva förlossningsstarten.
    Jag vill att förtidig födsel ska komma upp och att folk får höra om att det faktist händer, det är inte onormalt. Jag vill att kunskapen ska öka, så mammor slipper hamna i min sits och inte veta om barnet ens kan överleva från v27.

    http://www.expressen.se/nyheter/wilde-kampar-efter-den-tidiga-fodseln/

    Med vänlig hälsning,
    Karin

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish