Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skolavslutning

Hej fina vänner!

Vi startar dagen med att närvara på min lillasysters skolavslutning. Jag gick på samma skola som henne i den åldern och hela grundskolan (nästan) och det är fantastiskt att dom fortfarande firar in sommaren och ledigheten på samma vis. Det bjuds på sång från både barn och pedagoger i kyrkan och alla är uppklädda och sådär somrigt fräscha med glimten i ögat inför månader av semester. För mig är det något speciellt med just den skolavslutningen. Efteråt ska vi förmodligen äta ute =) Ska bli så trevligt!

Vad har ni för er idag? Önskar er en härlig fredag! KRAM <3

13390793_10209621908285857_457722871_n

Gårdagens middag blev en toast med mozarella, tomat och pesto inne på Waynes. Så gott =)

13407702_10209621895605540_240354381_n

Jason hängde med mamma och pappa på shoppingrunda. Pappa F skulle ha nya chinos och vi fann ett par toksnygga och lite mer somriga och ”avslappnade” än dom andra i hans garderob.

Kommentarer

  1. Evelina Vestblad

    Måste tipsa om nya cargo byxor från jack & Jones som min Jesper köpte hem förra veckan. Finns i både grönt och beige men dom beiga var riktigt snygga. Helt klart värda att nämna och att kolla upp! 😊
    Kram 💗

  2. Sandra

    Vi har också firat skolavslutning! Min stora kille slutade förskoleklass (6-årsgruppen) idag. Många blandade känslor inför det kan jag lova.
    På eftermiddagen har jag fixat med det sista inför lillans dop imorgon ❤

  3. A.

    Fast fröknar/lärare/pedagoger får dock inte flera månader semester. Vi jobbar vidare i allt från några till flera veckor till 😉

  4. Milla

    Du verkar en sån himla härlig och jordnära tjej Gabriella! Du tar verkligen hand om alla dina läsare och tar dig tid att svara en och en. Du är fantastisk för det! Sedan att du är supervacker och din son likaså gör det bara bättre 🙂 stor kram till dig och din familj och ha en trevlig helg! Kram Milla ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså fina du!!! <3 <3 du gjorde min kväll med så fina ord. TUSEN TACK<3 blir otroligt glad 🙂 KRAM <3 och ha en underbar helg!!

  5. O

    Hej finaste Gabriella!
    Undrar bara om ni kan tänka er flytta tillbaka till Göteborg med tanke på att utbudet av hus och lägenheter är större här? Eller vill ni bo i Umeå en lång tid framöver?
    Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish