Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker att se fram emot

– F handlade hem lite hårfärg till mig nu när han var på gymmet. Ska ge utväxten en omgång och det ska bli skönt att få känna sig fräsch i barret igen.

– Jag ska till Stockholm snart och gå på en mysig lunch. Träffa en samarbetspartner och härliga människor. Det blir en snabb visit över dagen och jag ser fram emot det massor =)

– Snart kommer jag att vara med i radio. Jag kommer att få svara på frågor live och jag är så.himla.nervös. Får hoppas att hjärnan är med mig och att jag är snabbtänkt!

– Ni vet mattan jag beställde till Jasons rum? Vi fick hundbajs på den tre dagar efter att den hade flyttat in hos oss. Efter en tvätt blev det fläckar på den och efter att vi hade hängt upp den i torkskåpet blev det ännu mer fläckar på den, haha.. Den såg hemsk ut trots att vi följde anvisningarna för tvätt.. 800:- rakt ner i soporna men jag har faktiskt beställt en ny likadan nu. Den är ju så fin och jag ville verkligen ha den. Hade väntat på den i flera veckor efter att jag hade förhandsbokat den och så hände allt detta, haha..

– Jag har ett roligt projekt på gång med bästa LOPPI. Vi bollar idéer kring att ni som läser min blogg och följer mig ska få ta del av mina favoriter. Mer om det senare =) Hoppas att ni ska tycka att det blir roligt och jag håller tummarna för att idén ska bli till verklighet. Håll utkik!

– Snart fyller mina syskon år och då ska vi iväg till ett äventyrsbad hela, stora familjen. En rolig idé att fira dom där tycker jag! Och Jason älskar ju att plaska i vatten så det ska bli riktigt kul =)

– Jag ska inhandla lite nya sommarkläder och det längtar jag efter. Jag köpte ju knappt något förra sommaren och sommarbiten i min garderob lyser med sin frånvaro. Även F ska få sig en rejäl uppdatering och mini ska få sig ett gäng shorts och ett litet parasoll som man kan fästa på vagnen så att han får vara i skuggan även där. Har ni tips på bra sådana?

– När vi har flyttat (inom tre månader) så har F lovat att vi ska ta en sväng till Stockholm och kika på inredningsdetaljer som vi har längtat efter länge men inte köpt. Det är ju roligare att köpa allt i butik än att beställa från nätet tycker jag. Allt ifrån sovormen från Ferm till vänskapsknuten från Svenskt tenn ska inhandlas. Och så får vi en mysig weekend ihop hela familjen också! =) Har ni tips på bra och familjevänliga hotell med god frukost? Tipsa gärna! Kikade runt lite och det finns ju sååå många alternativ så det är inte klokt!

12053096-10207754548083019-1439702571-n

En inredningsdetalj i mitt hem som jag bara älskar är KLONG-vasen som ni skymtar på sidan. Så fin är den!

Kommentarer

  1. Miirox

    Åh nej vilken otur med mattan!! Så surt.
    Behöver oxå en rejäl påfyllning i sommargarderoben, va oxå gravid flera sommaren.
    Så kul med nya projekt o turer hit till Stockholm!

  2. Josefine

    Amaranten på Kungsholmen! Bor alltid där, prisvärt, god frukost och superbra läge, nära city utan att vara mitt i 😊

  3. Hanna

    Vi har samma vagn som ni har och har köpt ett parasoll från stokke. Finns sånna som hör till och fästs enkelt i samma som mugghållarna på sidan av handtaget 😊👍 finns i alla färger som vagnen finns i😃

  4. Sara

    Hej!
    Vi har också insett att vi behöver ett parasoll till vår vagn. Vi har en stokke trailz så det är samma ligg- och sitt del som ni har till er vagn. Men vi ska köpa ett parasoll från stokke som finns som extratillbehör till vagnen 🙂 finns ett hål på vagnen det ska fästas i! Är inte så jättedyrt heller 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det! 🙂 behövs nu när solen ligger på! 🙂 Åh,ska spana in det 🙂 tack för tips <3 kram

  5. Johanna

    Köpte ett jätte bra sol parasoll till barnvagnen på babyworld, det passade till alla barnvagnar, det följde även med ett ”spjut” som man kunde sätta parasollet i för att även kunna trycka ner det i backen om man är på stranden etc 🙂 verkligen super!

  6. Adina

    Hej Gabriella 🙂 Jag och några vänner skall åka till Sverige (från Finland) nästa vecka (v.24) och vi skall vara i Umeå Onsdag till Torsdag, så om det råkar vara så att jag ser dig och din familj på stan, är det okej om jag kommer fram då och tar ett foto av er och med er? Skall inte lägga upp fotot på min blogg ifall det inte är ok för er! Tack på förhand, du är bäst ❤ PS. Jag är 17 år och tror nog att du känner igen mig om vi träffas för jag är finlandssvensk 🙂

  7. A

    Hej! Har du testat att hänga ut mattan i solen? Jag gör detta med alla barnkläder som fått matfläckar osv på sig och fläckarna är då borta inom några dagar 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh <3 tack för tips! Har redan hunnit slänga den men ska prova med Jasons kläder där det är matfläckar som inte vill släppa 🙂 KRAM

  8. Lisa

    Har du några tips på roliga inredningsaffärer i Stockholm? I Göteborg finns ju Baldershage och Grandmas bla

  9. Nella

    Hej Gabriella .
    Nu låter jag som alla andra opositiva människor 😂 men min fråga gäller faktiskt era hundar .

    Jag har vid flertal tillfällen läst om olyckor som händer inomhus (från era hundar) samt att dom kan bajsa precis utanför porten ?
    Alltså min fråga är mer eller mindre hur era rustningar ser ut , tidsmässigt alltså ? För era hundar är väl inte valpar har jag för mig ?
    Jsg/vi har själva två hundar och här har det inte hänt en olycka sen dom va valpar .
    Men det kanske ligger något medicinskt fel bakom ?

    Hoppas du inte misstolkar min fråga utan jag är bara rent av nyfiken och vill samtidigt passa på att tacka för en jätte inspererande blogg och alltid lika kul att läsa nya inlägg som kommer upp . Och lilla Jason är super söt . Kram från Göteborg

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det var min mammas ena hund som hade bajsat inne hos oss efter att hon hade ätit för mycket av något hon inte borde ha ätit dagen innan. kram och tack för fina ord! 🙂

  10. Fanny - 21 årig mamma

    Jag har ett enormt kli i fingrarna idag av att möblera om.. Får se om jag tar tag i det eller inte, haha.. Skulle behöva köpa lite nytt till lägenheten också, tips på bra inredningsbutiker? =)
    Kram!

  11. Malin

    Kanske inte är så roligt att reklamera mattan när det har kommit hundbajs på den, men det kanske är värt att maila företaget och höra hur de ställer sig till att produkten inte klarar tvättanvisningarna? Jag hade nyligen ett par skor som gick sönder i hälarna och gav mig otroligt mycket skoskav – visade sig vara produktionsfel och jag fick pengarna åter, så kanske vore värt att höra med företaget ändå tänker jag 🙂

  12. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

    Vi var i Stockholm innan Oliver föddes, så tänkte inte så mycket på hur barnvänligt det var, men vi bodde på Clarion Hotel på Söder (har jag för mig). Deras frukost är helt fantastisk! Finns så mycket och är så satans gott! Jättetrevlig personal, stort och luftigt, vackert och fräscht 🙂

  13. Isabell

    Clarion Hotel Amaranten är toppen! Sov en natt där för att fira födelsedag i somras. Fantastiskt hotell och frukosten är to die for!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish