Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ännu en visning

Hej fina ni och godmorgon!

Mår ni bra!? Vi mår jättebra och har en lugn dag framför oss. Ska gå på en visning i eftermiddag och annars bara njuta av vår bebis och all tid vi har ihop. Tiden har gått så otroligt fort sedan Jason kom. Jag kommer ihåg att vi i oktober var så glada och sa att vi kommer att ha sååååå lång tid hemma tillsammans. F är pappaledig fram till januari 2017. Hur perfekt!? Nu har i princip halva tiden gått och Jason blir åtta månader om några veckor. Det är nästan skrämmande hur tiden bara rinner mellan fingrarna och det gäller att stanna upp och njuta av varje sekund. Ni föräldrar känner nog igen er i detta. Visst går det nästan olagligt snabbt efter att man gått igenom förlossningen? Månaderna blir som veckor och veckorna som dagar. Nej fy! Stoppa tiden någon. Skulle kunna tjata i all evighet om att det går för fort – för det gör det verkligen!

Igår satt killarna och läste lite bok innan läggdags. Det är något nytt vi har börjat med och Jason verkar faktiskt tycka att det är rätt spännande. Han kollar upp på pappa och säger ”åååh” eller lyssnar snällt och stirrar in i boken och på alla bilder. Tycker han att lässtunden blir för lång så försöker han anfalla boken och stoppa den i munnen, haha. Det är så roligt att se hans utveckling! För bara några veckor sedan så testade vi lässtunder och då gick det inte alls hem. Det händer mycket på kort tid och det är så roligt! =) Läser ni för era barn?

Önskar er en jättefin dag så hörs vi såklart lite senare. KRAM <3

13393473_10209596803378250_1053376860_n

Vi har massor av olika böcker! Allt från Bamse till böcker där man kan klappa och känna. Vad gillar era små för böcker? Tipsa gärna!

13414513_10209596803018241_1266188417_n

Och gissa vad vi spelade in åt er igår!? Kan ni gissa när ni ser bilden ovan? 😉 Kommer upp på youtube-kanalen denna vecka =)

Kommentarer

  1. Hanna

    Oh, mina barn är ”stora nu” dom är 7 år och snart 6 år (jag e 28) 🙂 I alla fall, de älskade att höra mig läsa om Brokiga av Stina Wirsén. Eller ja, kanske var de jag som älskade läsa dom böckerna så de gillade de därför. Finns också app med hennes böcker!
    Djurböcker är alltid roligt, det är det jag läser mest nu tror jag, faktaböcker om djur 🙂

    Myspys!

  2. ebba

    Fick jättefina sångböcker till min son som han älskar! (2 mån yngre än J) ellen och olle sjunger heter dom. Finns tex björnen sover och bäbä vita lamm …tips:)

  3. Jojjo

    Boken som min son älskat sen ca 9 månaders ålder är ”mamma borta”. Låter hemsk men han älskade när vi gjorde rörelser och förvrängde rösterna. Helt klart bästa boken någonsin! 😀

  4. Amanda

    Tycker bara graviditeten swishat förbi, så kan tänka mig hur fort tiden kommer gå sen… Gäller att njuta här och nu, hela tiden 🙂

  5. Malin Peltola

    Ja det går fruktansvärt fort! Min son blev precis 6 mån😊 och ja grät en skvätt för tycker det går allt för fort🙈 Vi är medlemmar i Goboken då skickar dom böcker en gång i månaden efter ålder på barnet 😀 sen kan man avboka om man kanske redan har böckerna eller inte vill ha dom så de är mitt tips! 😁

  6. Anne

    Dotterns favorit är en serie böcker som heter nyfikna öron. Favoriten är ”bondens djur”. Där trycker man på djuret för att höra hur det låter.

  7. Malin thuresson

    Boken ”knacka på” är väldigt rolig för dom små. Kanske är Jason lite liten ännu, men även om han inte är med och knackar i boken än så är det spännande att läsa och se på bilder<3

  8. angelica

    Hej Gabriella!
    Blir du aldrig orolig över hur dina bröst kommer ändras när du slutar amma? Är du inte orolig för slappa, mycket mindre och hängigare bröst?

    STOR KRAM <3

  9. My

    Vår kille här hemma älskar böcker och har gjort sen han var halvåret ungefär (är idag ett år). För oss är det ett sätt för att få honom att komma ner i varv då han är väldigt aktiv hela tiden haha. Kul att Jason hittat böckerna han också😊. Snart hittar ni honom i ett hörn bläddrandes själv hihi.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish