Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vackra blommor

När jag fyllde år fick jag en sådan fantastisk bukett av F. Den är SÅ SÅ fin verkligen och jag blir nyförälskad i den varje dag. Hoppas den står sig länge. Tycker inte ens att man ser hur fin den är på bild trots att den även på kort är otroligt vacker.

image_00011image_00002image_00010

Ni som älskar snittblommor lika mycket som jag förstår nog min glädje, haha 😉

Kommentarer

  1. Ebba

    Jag förstår precis. Älskar snittblommor. Har fått en underbar bukett igår lite i förväg. Din var också vacker. Grattis i efteskott.

  2. Emelie

    Hej! Har nämligen också två hundar hemma, som hårar. Undrar hur ni gör med hundhår och så på kläder. Har märkt att Dexter och Zelda även får va i både soffan och sängen också, blir det inte mycket hundhår överallt då? Man vill ju gärna gosa med de o ha de i sängen men det blir ju så hårigt? Har du några tips? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är hemskt med allt hår! Vi gör tyvärr inget mer än att städa och städa och tvätta och rolla (med en sådan där klister-roller som tar bort hår). Har tyvärr inga bra tips 🙁 Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish