Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fotografering

Igår hade vi fina Katya här som fotade Jason. Bilderna blev sååååå fina och jag längtar tills jag kan visa er slutresultatet Hon har så himla fin stil och alla bilder hon tar är helt i min smak!. Jason tyckte om henne från start och log och skrattade direkt honom kom in genom ytterdörren. Kände så tryggt och roligt att få plåta med en sådan härlig människa som dessutom är småbarnsmamma själv (till tvillingar dessutom). En himla härlig eftermiddag som bjöd på mycket skratt, prat  fina bilder och fruktfat =)

image_00005image_00025image_00022

image_00023image_00006image_00020

Ska bli så roligt att kunna visa honom alla fina kort när han blir äldre. =) 

Kommentarer

  1. Kajsa

    Har du en tatuering med Fjodors namn? Va det svårt att veta om du skulle göra den. Om ni delar på er hur kommer du tycka om din tatuering då?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa det har jag 🙂 han har en med mitt namn med 🙂 <3 vet inte! Jag hoppas ju att vi ska vara ett par för resten av livet 🙂 om det skulle ta slut så får jag ta det då. Jag lever i nuet och njuter av kärleken. Kram!

  2. Ida

    Kanske världens tråkigaste inför dom som inte har barn, men kan du inte göra ett inlägg med Jasons favoritleksaker? Jag älskar att kika på leksaker så det vore jättekul! 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish