Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Vita bönor

Vita bönor är något jag ÄLSKAR. Kommer ihåg att jag var på klassresa i Ryssland. Vi besökte ett barnhem och arbetade med funktionsnedsatta. Hade med mig massor av konserver och bland annat dessa bönor som jag åt med massor av örtsalt precis som dom är, haha.

I förrgår stekte vi färsk broccoli i bitar ihop med morotsbitar och kryddade med timjan, salt och peppar. Hällde över havregrädde och tillsatte bönorna i slutet. Serverade med ris. Gott, enkelt och nyttigt =)

image4image3

Smaklig måltid! =)

Kommentarer

  1. Elin

    Min sambo är ofta borta så jag är mkt hemma själv. Älskar inte att laga avancerad mat bara till mig så jag steker ofta bara skivade morötter och färsk broccoli i bitar tillsammans med kinesisk soja och sweet chilisås. Enkelt och gott!
    Tack för en kanonblogg, mysig och trevlig med fina bilder 🙂 hoppas du får en toppenhelg med sol och värme!
    Kram

  2. Sandra

    Åh dom där stora vita bönorna är så goda ! Gillar konsistensen 🙂 Dock blev jag såååå gasig i magen, nog för att jag är det normalt också men alltså det här var helt omänskligt. Brorsan sa att det blir så när man inte är ’van’ vid att äta vegetariskt o att det försvinner sen, stämmer det ? 😮

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa 🙂 håller med! Åh, konstigt 🙁 Jag upplever inte det men det kanske är en vanesak som du skriver 🙂 KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish