Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Studentinspiration

Inlägget innehåller adlinks.

Här kommer lite tips till studenten! Finns ju såå mycket fint och jag blir nästan sugen på att ta studenten igen när jag ser alla klänningar och fina smycken. Jag skulle ha satsat på en enkel klänning med lite fina smycken till =) Eller en klänning med det där lilla extra som får tala för sig själv.

1. Pumps HÄR / 2. Örhängen HÄR / 3. Klänning HÄR / 4. Klänning HÄR / 5. Armband HÄR

6. Pumps HÄR / 7. Klänning HÄR / 8. Sandaler HÄR / 9. Klänning HÄR / 10. Klänning HÄR


11. Armband HÄR / 12. Klänning HÄR / 13. Örhängen HÄR / 14. Sandaler HÄR / 15. Klänning HÄR

Kommentarer

  1. Jonna

    Skulle du snälla kunna tipsa om studentpresenter till killar? Min pojkvän (sambo) tar studenten nästa vecka och jag skulle gärna vilja köpa en studentpresent som kostar runt 500-1000kr. Kläder, underkläder och parfym har jag redan tänkt på, men då vi har några år på nacken har jag redan hunnit köpa allt. Så gärna lite ”speciella” presenter och inte detdär mest vanliga =) Gärna tips innan veckan är slut! Grattis till husköpet förresten =)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish