Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon vänner!

Hej fina!

TACK för alla grattis angående husköpet. Kommer att blogga massor om det nu framöver så håll utkik om ni är intresserade =) Ni är för gulliga och jag är så glad att ni vill hänga med oss i denna resa. Startar dagen med en ”status just nu” och önskar er en underbar dag! <3

– Igår var jag så otroligt hungrig! Maten stod på spisen och vi kockade för fullt här hemma. Kommer på att vi har kvar lite chips från kvällen innan och bestämmer mig för att smaka ett… eller två.. eller tre. Och ja.. Det blev en del! Helt plötsligt var jag inte alls hungrig längre och fick sådan ångest efteråt då jag verkligen hatar att trycka i mig onyttigheter på det viset. Visst, det är gott! Men inte på tom mage för att mätta. Nej blä.. Ångrade mig ganska direkt efteråt..

– Idag ska jag och F ge oss på att baka ett glutenfritt bröd med keso i. Ska bli spännande att prova något nytt!

– Planeringen av nya köket är som jag nämnde igår i full gång och på onsdag nästa vecka ska vi ha bestämt oss för vitvaror, golv, kakel, fläkt, spotlights, diskho.. ALLT. Vi kommer också att få se om det passar sig att vi har en köksö eller om vi får hoppa över det. Hoppas verkligen på att vi rymmer en sådan med vår planlösning. Vi får helt enkelt se! Visar bilder inom kort!

– På tal om renovering så vill jag ha era bästa renoveringstips! Just nu går mina dagar ut på att kika runt efter inspo och drömma mig bort till vackra badrum, fina golv, ljus inredning.. Ser så mycket fram emot att få fixa iordning detta hus ihop med min lilla familj.Så ja, dela med er av era bästa tips gällande allt! Hur man ska tänka, vad som är viktigt, erfarenheter.. Hade uppskattat att få läsa lite sådant då detta blir ett stooort projekt som kommer att ta tid men också bli väldigt bra i slutändan.

– Vi började filma en vlog igår och var så duktiga med att filma på förmiddagen! För att sedan helt glömma bort det mot eftermiddagen.. SÅ typiskt! Ska fortsätta filma idag så får det bli en tvådagarsvlog istället =) Den borde komma upp på kanalen nu i veckan.

– Efter att jag fick en tekanna av min fina familj i födelsedagspresent så kan jag inte låta bli att handla hem massor av olika téer, haha. Jag kan verkligen dricka té året om och oavsett väder och tycker dessutom att det ger en sådan hemtrevlig känsla att ha té hemma i skafferiet.

– Jason är såå duktig på att äta riktig mat nu! Tuttarna är inte alls lika spännande längre och vi ammar kanske fyra gånger per dygn nu. Galet hur snabbt det kan gå från mycket till lite. Har konstant sprängfyllda bröst och får handmjölka lite på toaletten då och då för att få bort det värsta trycket. Gör så ont och vill bara att det ska sina NU och helst igår. Eller ja, kanske inte sina helt men iallafall minska lite i mängd. Är iallafall glad över hur matglad han är. Inte kräsen för fem öre och har aldrig spottat ut något som han fått smaka på.

12041965-10207726116852256-744749564-n

Från en bebis i magen till en sjumånaders och från en tvåa i Göteborg till ett hus! Gud så tiden går! =)

Kommentarer

  1. It's design

    Åh, så himla mycket grattis till husköpet! Kolla gärna in i vår butik för fina detaljer till nya köket. Vi har massor av knoppar i mässing, roséguld/koppar, läder mm. Ha en fantastisk dag!

  2. Felicia

    mitt tips är att tänka hundra gånger om, och stressa inte fram något! vi hade alldeles för bråttom när vi renoverade köket och nu ångrar jag tyvärr både bänkskiva och fläkten. så stressa inte och tänk till ordentligt 🙂 ska bli jättekul att följa eran resa och lycka till med allt! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Smart! Jag ska tänka över det ordentligt 🙂 man får komma ihåg att det INTE är bråttom och att man har all tid i världen 🙂 KRAM och tack!! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Något utländskt företag som jag hittade via instagram under graviditeten! 🙂 kommer inte ihåg namnet tyvärr.. Men om du skrålar i mitt instagram-flöde tror jag att jag har länkat dom i inlägget där jag har på tröjan.KRAM

  3. Maria

    Integrerad diskho i köket! Underlättar sååå, kostar en slant extra men lätt värt det. MYCKET förvaring i kök och i övriga huset med möjlighet att organisera allt ordentligt med hyllor, lådor osv. Jag och min sambo renoverade en trea på 78 kvm utan professionell hjälp och det gick finemang! Viktigt att ha en plan för varje rum innan man börjar, golv, väggar, allt! Om man kan undvika trösklar (vi har fuskat lite men inga trösklar förutom in till badrummet) så är det bland det snyggaste att få till. För att få köket mer originellt valde vi att tapetsera och lacka tapeten (glasskiva vid spisen för att det ej ska gulna av värmen) istället för kakel, blev så mycket roligare😊. Och fundera över många eluttag i kök och seriöst i vartenda rum, behövs sååååå många fler än man tänker på😃.

  4. Hanna

    Hej och grattis till husköpet! Ett tips med renoveringen, med risk för att låta tråkig.. Det är inte helt dumt att bo in sig lite innan man renoverar hela huset. Kök och badrum bl.a. Känns ju viktigt att få i ordning, och så kanske man vill måla väggarna för att få fräscht och sitt eget. Men jag menar, det är inte helt dumt att känna efter innan man river och flyttar väggar och så 😉 kram

  5. Marissa Almqvist

    Hur kan jag läsa kommentarerna? Ser dom inte alls under dina inlägg längre som tidigare.
    Grattis till husköpet, kände på mig att det var hus ni köpt 🙂

  6. Sandra

    Hej! Skulle inte du kunna lägga ut lite bilder på naglar du har haft? Behöver lite inspo, o du har alltid så snygga naglar! 😊 Tack för din härliga blogg!

  7. Amanda

    Vad kul! Det ska bli så spännande att följa er resa. Trots att jag egentligen bara känner dig via dina texter på bloggen, så blir jag genuint glad för din skull.
    Ha en fin dag!

  8. Sara

    Såå roligt! Trots att jag älskar inredning och allt som hör till, är jag väldigt dålig på att surfa runt efter inspiration 😀

    Mitt tips (det här gäller för mig, säkert många som inte håller med mig) är att det måste få ta tid. T ex så var vår grundtanke att vi skulle renovera det befintliga köket i huset (det är rätt litet) men efter något år i huset tänkte vi ”nää, vi vill ha ett stooort kök”, så nu är tanken att vi ska bygga ut för att få ett stort och fint kök. Det tar ju dock lite mer tid och planering. Och bygglov krävs. Så vi skissar fortfarande på ett kök fyra år senare 😉 Där köket är idag kommer det att bli en tvättstuga. Så skönt!

    Så mitt tips är att ta det lite lugnt och känns efter vad ni vill. Kan ni renovera själva är det ju toppen. Kommer ju ner i kostnad då. Men det är ju en smaksak. Som jag skrev tidigare renoverat vi helt själva och skulle aldrig ta in någon som gör jobbet åt oss. Jag lever med en elektriker så det är ju ett stort pluss 😉 El ska man ju verkligen inte göra själv.

    Åh, så nyfiken på hur huset ser ut!!! Vill se bilder nu! Kram kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig 😉 <3 Jaa, vi tänker också att det får ta sin tid! <3 Det är ju ett projekt som man kan fördela på SÅ många år 🙂 <3 tack snälla du för tips! Stor kram <3 Och lovar att visa bilder snart!! 😉

  9. Lina

    Börja med ett rum i taget. Det är mitt tips. Starta inte upp fyra olika projekt utan slutför ett och ett. Det man kan göra själv – Gör man själv för att spara pengar och det man inte behärskar det testar man inte ens utan hyr in hantverkare.
    jag till exempel har lärt mig att tapetsera ocj lägga golv för att jag vill kunna för framtida husköp (dock lutar det åt att jag och maken kommer slå upp ett nytt i stället) hetsa inga beslut i tapeter eller andra detaljer som kommer varatt kvarvarande, risken är att det blir dyrare då man en halvår senare ångrar sig. Bestäm en budgett – vad får allt kosta? Och kika runt på alla berördagar företag och se vilka priser dem kan ge.

    Lycka till 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish