Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Någon annan som bara älskar té? Det är bland det bästa jag vet året om och vi är riktiga tédrickare i min familj =) Igår fick jag så himla fina och goda saker av mina föräldrar och här nedan ser ni dom!

13292818_10209482286995412_287083426_n

13278142_10209482286755406_1147579406_n13285609_10209482286875409_114025905_n

Jag ÄLSKAR verkligen Kusmi-té! Det är så så så så gott! Dyrt men verkligen något utöver det vanliga. Med en sked honung i är det verkligen som godis för mig, haha. Och chaien ska jag dricka massvis av i sommar! Man kan nämligen göra den till en kall dryck också! Så otroligt gott med en iskall chai med mangosmak i solen! =)

Psst! Dessa bilder är tagna med kamera! Gillar ni dessa kort mer än mobilbilderna jag brukar köra på eller ska jag fortsätta använda enbart mobilen?

Kommentarer

  1. Sofie Svedlund

    Hahaha jag är också en riktig tedrickare… dricker flera stora koppar om dagen och i alla möjliga härliga smaker! Älskar allt te-relaterat som går att köpa också! Älskar att gå inne på Indiska och kika på stora tekoppar eller om jag är utomlands och hittar söta tepåse-fat. Hahah nästan lika kul att dricka te för själva teet som all ’te-inredning’ eller vad man ska kalla det. 🙂 Jag har en hel hylla i köket fylld med massor av tegrejer och koppar haha. (Behöver väl snart söka hjälp för mitt shoppingberoende för tegrejer, haha). Kram på dig fina du!! <3

  2. Sandra

    Åh, Kusmis Euphoria är det godaste teet jag nånsin testat ! Typ choklad-apelsin-smak. Verkligen ett lyxigt te 🙂 Väldigt fin skärpa i bilderna !

  3. Michelle Lindh

    Jag gillar verkligen bilderna, de ser ”clean” ut och professionellt! Har iofs alltid gillat dina bilder oavsett, men tror att dessa blev snäppet bättre. Älskar bloggen, har följt sedan innan ni fick reda på graviditeten! 😀

  4. -Jenny-

    Alltså. Många storbloggare sriver alltid att bilder är så så så viktigt för att ha en bra blogg, och det stämmer, men det behöver absolut INTE vara kamerabilder. Det går precis lila bra med mobilbilder tycker jag. För alltså, mobilkameror nuförtiden är ju hur bra som helst. Varför släpa runt pärm kamera?

  5. Emelie

    Det blev mycket finare och bättre kvalité med kameran. Om jag får önska så skulle det vara bra om du använde kameran när du ska fota bilder på grejer som du tipsar/köper etc. och sen för min skull skulle du kunna blanda med mobilbilder som ”händer i ögonblicket” 🙂 Jag tycker såååååå mycket om din blogg Gabriella! Och jag pratar om dina tips (om amning, samsovning etc), hela tiden så folk blir less på mig, haha!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men smart! 🙂 så kan jag absolut göra! Det är en riktigt bra idé! 🙂 Så blir det lite variation! 🙂 kram och alltså TACK TACK TACK! Blir så glad att jag inte vet var jag ska ta vägen!! <3 <3 bästa du!

  6. Andrea

    Tycker inte att det spelar så stor roll om de är tagna med mobil eller kamera. Det är bara så roligt att läsa din blogg för att det alltid finns fina bilder och mycket färg!
    Kram

  7. Gabriella

    Hej! Såg på din instagram att du ska testa någon ny serie av Maria Nila. Jag hade velat veta mer om hår produkterna därifrån! Ett inlägg om det hade varit super! Ha en bra dag☺️

  8. Matilda

    Åh jag älskar de där Stump-kannorna! Vad är det för té i den blommiga burken? Åh också téfantast nämligen 🙂 Jag tycker bilderna som du tagit med kameran var jättefina verkligen! Kul med lite blandning 🙂 Kram! <3

  9. Johanna

    Älskar också te! Städade ur skafferiet och blev lite paff när jag upptäckte hur många sorter jag har. Men det är så mysigt att dricka te 🙂 kram

  10. Sara

    Hej! Du hade så fint silverarmband med ett hjärta på i ditt inlägg om Daniel Wellington klockorna. Undrar vart armbandet är ifrån? 🙂
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish