Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett lyckat möte

Hej fina vänner och godmorgon!

Mår ni bra? Här mår vi toppen! Vi hade en liten kille med magont här hemma under gårkvällen och han somnade strax innan midnatt med värmekudde på magen och kramar från mamma och pappa. Det var längesedan han hade magsmärtor och jag gissar på att det beror på att vi introducerar mer och mer mat. Han älskar ju alla typer av mat och igår åt han en riktigt stor portion av majs och sötpotatis. Han gillar verkligen den kombinationen och även jag och F tycker att det är sååå gott, haha 😉 Vi föräldrar hade lite svårt att somna igår vi med och var uppe på tok för länge. Jag läste bloggar och kikade runt på hemnet och F satt och spelade dator. Men ibland får man unna sig en sen kväll!

På tal om Hemnet så är vi igång på riktigt nu med sökandet efter ett nytt boende. Vi hade ett lyckat möte på banken igår och firade in det med god mat och lite fika. Vår plan är att köpa ett billgare hus lite utanför stan och bo där ett par år för att så småningom (om några år) flytta till eller påbörja byggandet av drömvillan om vi finner en tomt. Här i Umeå är ju utbudet av både drömvillor och bra tomter väldigt litet om jag får säga det själv… Men ja! Nu är det husjakt som gäller. Vi hoppas på att få flytta nu under sommaren och vi är på jakt efter något som är relativt fint i grunden så att vi slipper renovera a.l.l.t och bara kan fixa små detaljer med tidens gång. Vi får se hur det går och vi håller ögonen öppna. Är så otroligt glad iallafall! =)

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare. KRAM <3

13225170_10209443416143665_1588131503_o

Blev smygfotad av F i hissen när jag petade mig i ögat, haha.. 

13242315_10209443416063663_1686740331_o

”Älskling jag tar kort till bloggen på dig nu när du går”. Älskar att han är engagerad i mitt bloggande. Det underlättar ju lite eftersom att jag är dålig på att fota mig själv. 

13235846_10209443415903659_1251358690_n

Vi köpte små vårrullar, sojabönor i chili och  tofu i ingefära. Så himla gott! =) Vårrullarna har vi ju ätit förr men denna gång såg det ut som om det var kyckling i! Så himla läskigt för mig som är vegetarian. Spottade ut allt av ren reflex och sedan gick vi och dubbelkollade att det verkligen var vegetariskt – vilket det VAR. Skämdes ju lite sådär i efterhand, haha.

Kommentarer

 1. Frida

  Hej! Första gången jag kommenterar din blogg tror jag 🙂 Jag har en pojke på snart 6 månader! Jag vet inte vad jag vill få fram med den här kommentaren egentligen, haha 😛 Jag antar att jag bara vill varna lite för majs.. Jag har ingen aning, det är säkert ingen fara med majs och potatispuré, men jag har nyligen börjat ge välling. Och då läste jag mig till att majsvälling skulle vara snällt för magen. Och min stackars pojke blev superhård i magen av det! 🙁 Då läste jag vidare på internet och där står det överallt allt majs är/kan vara stoppade. Kanske jätteonödigt att skriva det här men 😛 Kram kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh tack för att du delade med dig <3 Betyder mycket för mig att du tog dig tid att kommentera 🙂 STOR kram <3

 2. Evelina

  Hejsan! Vi har en son i Jasons ålder och vi blev tipsade om att ta det lugnt med just majs när vi började introducera mat eftersom hans mage kan vara lite tjorvig. Även banan blev vi varnade för. Tänkte bara dela med mig. Hoppas att han mår bättre! Kram

 3. Hanna - Mitt liv som förlossningsskadad

  Jag har ju en karriär som mäklare i bagaget. Innan vi fick barn så tillhörde jag topp 10 inom min kedja, alltså topp 10 av kedjans bäst säljande mäklare i hela landet. Så hojta om ni funderar på något vad gäller husköp så kanske jag kan hjälpa! I mitt nuvarande jobb hjälper jag dessutom människor till sin drömvilla 😉 Vi har några inspirationsmodeller men vi jobbar mycket med att bygga efter kundens egna önskemål, vilket betyder att man kan komma med färdiga ritningar eller så ritar vi upp drömhuset tillsammans 😉 hojta om ni funderar på nåt <3 Kram kram /Hanna

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag godkänner det jag vill på min blogg 🙂 vill hålla en trevlig ton här inne. Så det beror helt på hur kommentaren är formulerad och vad du ifrågasätter, kram

 4. Daniella

  Det kan vara majsen som gör att Jason får ont i sin lille mage. Min son fick jätte ont av de. Märkte stor skillnad när vi slutade ge det. (Ett litet tips)☺️ Älskar för övrigt din blogg, roligt att följa dig och din familj💙

 5. Satu- Me & My Baby Dolls

  Men åhh så kul! Spännande!
  Vill verkligen också bo i hus, just för att kunna öppna dörren och så får barnen leka på sin egen tomt, grilla, bada… heaven! Men då får vi nog flytta utanför Stockholm, vi är ju några st i familjen, så hus i den storleken kostar skjortan här 🙂

  P.S Skickade mejl till dig nyss, hoppas du vill(kan/hinner svara 🙂 Kram

 6. Emma

  Smart tänkt det där med husköp.
  Vi köpte i Nordmaling för 800 000 och bor väldigt billigt och kan på så vis spara mycket pengar,
  Sedan om vi vill flytta närmare Umeå så är det lätt att sälja huset vi har nu då många vill köpa hus just i Nordmaling 🙂
  Kram!

 7. Caroline

  Ett husköp enligt mig är en engångsgrej man gör. Det ska vara ett hus där man planerar att bo hela livet! Varför måste ni hoppa till ett ”mellanhus” innan ni hittar tomt? Det ska ta tid att hitta hus och tomt, för oss tog det flera år. Ni bor ju så fint nu, och inte verkar ni trångbodda heller då ni har ett rum för lilla Jason också. Min åsikt bara. Kanske extra negativ då jag verkligen hatar att flytta. Men förstår inte varför ni har så bråttom till hus helt plötsligt då ni nyss (inte helt än som du säger) fått klart i lägenheten. /en som ifrågasätter men menar absolut inget illa.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Om du läser min blogg så borde du redan veta svaret 🙂 har skrivit flera gånger att jag inte vill betala 12.000 i månaden för en hyresrätt. För vår del är det inga problem att flytta igen. Vi landade ju bara i denna lägenhet temporärt för att komma hem till Umeå igen 🙂 kram på dig!

 8. Elin Kungsman, mamma, livsstilsbloggare och familjeyoutuber;)

  Det där med att surfa runt på bloggar på tok för länge nattetid känner jag igen;) gjorde precis exakt samma sak igår haha!
  Vi har n liten kille här hemma som verkar ha bytt rutiner för sömn och somnar numer vid 22-23 tiden!!?
  Appropå hus så är det helt klart värt att köpa ett litet hus under tiden man letar nytt. Vi betalar mindre nu när vi bor i hus än när vi bodde i lägenhet!!. Appropå bygga nytt så har Eksjöhus GALET snygga nyckelfärdiga hus, är helt kär i deras utbud;) så tips tips;)

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh förstår <3 jaa, vi har faktiskt kikat på några hus nu som vi ska buda på 😀 <3 men vi får se hur det blir om några år! 🙂 då köper vi antingen större eller bygger eget, kram <3

 9. Tilli

  Ååhh vad roligt för er♡ vi sålde vårt hus igår och ska flytta till vårt nya stooora 300 kvadratmeter stora hus i augusti 🙂 så himla roligt ♡ stor kram och lycka till

 10. Luna

  Gud vad ni flyttar och har er hela tiden! Ni har ju bara bott i er lägenhet i några månader eller var det bara en en snabblösning för att komma från Göteborg till Umeå?

 11. Clara

  Älskar dina ”morgoninlägg”! Så mysigt att läsa när man sitter och äter frukost 🙂 . Inte så många bloggar som har uppdaterat vid denna tiden.

 12. Kristina

  KUL med husköp! Ska bli kul att följa. Vi gjorde likadant, köpte ett billigt hus som vi småfixade lite med för att bo här tills vi hittar drömhuset, det blir ju oftast en investering ändå!😊
  Med tanke på Jasons magsmärtor, det kan inte ha vart bönorna i chili som gick ut i mjölken tror du? Min lille kille är väldigt känslig mot både stark mat och bönor så det får jag helt avstå. Bara en tanke! Kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jaa, känns smart att göra så, spara pengar på det viset men ändå få vara husägare och ge barnen det där ”huslivet” 🙂 vet själv hur underbart det är att bo i hus som liten 🙂 <3 jaa, det kanske det var 🙁 tack för tips och kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish