Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor och svar

Vad har ni för vagn? Den ser så fin ut! Vad tycker ni om sittdelen/liggdelen? 

Vi har en Stokke Crusi som vi har älskat från första stund. Den är så himla lättstyrd, praktisk och man har sitt barn riktigt nära sig. Den är dessutom lite högre än andra vagnar vilket vi verkligen är nöjda med. Liggdelen har varit toppen och sittdelen har vi upplevt som jättebra dom få dagarna vi har testat den. Går att ha i olika lägen så att bebis kan sova, vila och ”vara med” =) Har bara gott att skriva om vagnen och är glad över att vi valde just den. Eller förresten! Kom på EN negativ grej med vagnen och det är att den inte kör bra i snö/slask. Men annars så!

Är ni fortfarande nöjda med era vigselringar? Kan du inte visa bättre bilder och skriva mer om dom?

Ja, vi är jättenöjda med dom! F har dock bara en ring (förlovningsringen) medan jag har två. Kan absolut både skriva mer om dom och visa dom bättre i ett eget inlägg. Håll utkik!

Hur har sexlivet förändrats sedan Jason kom? Förstår om det är en privat fråga men ska få barn snart själv och är så orolig för den biten.. 

Det har inte förändrats alls mer än att vi tyvärr inte hinner ligga lika ofta längre, haha.. Eller ja, man hinner mer ibland och ibland hinner man mindre.. Det varierar mycket från dag till dag och vecka till vecka. Men så är det ibland och det är ingen fara för vår del. Så länge man försöker hitta sina tillfällen och fortfarande ser varandra så är det lugnt =) Oroa dig inte, allt kommer att gå så bra och det kommer att falla sig naturligt. Kram och lycka till med allt!

Tycker du att det är viktigt att ha fast jobb och boende innan man får barn? 

Nej, det tycker jag inte. Det viktigaste är att man har pengar till det nödvändigaste och någon form av ekonomisk trygghet och fungerande ekonomi. Jag tror att ett barn behöver trygghet och kärlek. Prylar och sådant är inte så viktigt! I princip allt som vi har köpt till Jason har varit totalt onödigt och man behöver ju inte köpa det dyraste heller. Att ha tak över huvudet är såklart viktigt men det mesta löser sig i slutändan. Dock så kan jag tycka att det är lite oansvarigt att aktivt försöka bli gravid om man inte har någonstans att bo och saknar inkomst helt.

Vad tycker du om trenden ”ung och gravid”? Känns om om det nästan är ”inne” att bli gravid när man är tonåring och det är så hemskt tycker jag.

Jag håller med om att det känns som om det är lite ”trendigt” att bli mamma tidigt… Ett barn är ett LIV! Det är ett ansvar och en liten människa att ta hand om. Det är viktigt att komma ihåg att mammalivet innefattar mer än alla sovande bebisar som man ser på instagram! Som mamma har man 100 bollar i luften samtidigt och det är en del svett och tårar involverat i det också 😉 Sedan tror jag inte att det finns någon ”rätt” ålder för att bli mamma. Alla är redo vid olika tidpunkter i livet och en del vill inte ha barn alls. Allt är lika okej! Så länge man är redo att ägna hela sitt liv åt någon annan (iallafall dom kommande 18 åren) och har råd, tid vilja och en stabil grund och trygghet så ska man tro på sina drömmar och följa dom =)

Jag är student men vill ändå inreda snyggt. Har du några bra budget-tips? 

Köp massor med fina ljus! Köp lyxiga doftljus (finns billiga på ex. Ikea och H&M) eller fyll upp en fin glasburk med massor av värmeljus och ha som inredningsdetalj. Tycker det är så fint! Köp växter (finns massor av olika som inte är allt för dyra) och krukor till dom (jag fyndar alltid mina på ICA, hehe). Filtar och fina soffkuddar kan man alltid hitta till bra pris! Och dessa gör ju så otroligt mycket för hemmet. Fokusera på dom där detaljerna som gör hemmet till just ett HEM =)

Hur är det att driva en blogg? Fördelar/nackdelar? Tips på var man börjar? 

Det är så roligt och lärorikt! Det kan också vara lite pressigt ibland när man är helt tom på inspiration men ändå ska leverera något dagarna igenom. Ibland står det verkligen helt stilla och det är svårt att komma på något kul att skriva om/fota. Fördelarna är att man kan bestämma sina arbetstider själv, att man får mycket möjligheter, kontakt och kommunikation med nya människor (bland annat ER alla!!<3) och att man får inspirera och motivera någon dagligen. Nackdelarna då.. Dom är rätt få! Men som sagt så är det svårt att veta vad man ska skriva om ibland! Och sedan är det såklart tråkigt med allt hat som cirkulerar på nätet. Man blir härdad med tiden och slutar ta åt sig men det blir såklart ändå rätt känsligt när man bloggar om ex. sitt familjeliv som jag gör =) Kan tänka mig att det är enklare att driva en modeblogg och få en kommentar om att klänningen man har på sig är ful än att driva en blogg där man visar sig själv och sin familj och läsa något taskigt om någon man älskar. Så ja, det är väl den största nackdelen. Men man blir också mer hårdhudad vilket jag ser som en fördel. Jag är dock en känslomänniska och blir ledsen trots att jag kanske inte direkt tar åt mig. Tycker att världen är en rätt hemsk plats och speciellt på internet. Blir ledsen när jag ser hur mycket hat som finns och hur många unga människor som hänger på olika sociala medier. En 30-åring kanske kan hantera skitsnack medan en 11-åring kanske blir så ledsen att den tar livet av sig.. Nu tog jag i – men ni förstår hur jag tänker va? Nej fy.. Man får tänka sig för kring vad man skriver och ibland märker jag att även jag uttrycker mig klantigt eller dumt. Hur börjar man då? Bestäm VAD du vill blogga om och vilken målgrupp du vill tilltala. Kika efter en bloggportal som riktar in sig på dina intressen och som kan främja dig i det du ska skriva om. Se till att synas och engagera dig i dina läsare. Det är det viktigaste tycker jag – relationen till sina läsare. =)

Vad tycker du om att lägga upp lättklädda bilder på instagram? 

Jag tycker att man får lägga upp vad man vill! =) Det är upp till var och en och en kropp är ju bara.. en kropp!? Förstår inte varför det blir en sådan stor grej av det. Hud är vackert tycker jag och vi är alla perfekta precis som vi är. Vill man visa upp sig så ska man och vill man inte så ska man inte. Här bloggade jag mer om min syn på lättklätt och naket på nätet. 

11736914-10207186423200252-838353720-n

Gravidkroppen förevigades en del i bikini och underkläder i somras. 

Kommentarer

  1. Sara

    Vi har Stokke Trailz och den är bättre än Crusi och Xplory då den är anpassad för snö/slask och skogspromenader och grus osv.
    Vi är jättenöjda med våran 👌🏼

  2. Sara

    Hej fina Gabi <3
    Vet inte om du visste att väldigt unga också läser din blogg,
    Jag är en tjej på 15 år och läser din blogg VARJE DAG!! Har följt dig sedan du kom ut med din graviditet och blir så inspirerad av dig. Du är så otrolig duktig på det du gör, alltid glad, sprider positiv energi och en förebil för oss unga! <3 Tack för att DU är just DU <3 Kommer fortsätta läsa din blogg för all framtid då det har blivit en vana och en blogg jag inte kan låta bli att läsa varje dag.
    Din lilla familj ger mig hopp och jag hoppas på att bilda en fin familj som dig nån vacker dag. Du är verkligen BÄST!! Fortsätt med det du gör för utan att veta om det så inspirerar du mig varje dag :))
    Älskar dig, puss puss <3

  3. Hanna

    Hej Gabriella!
    Jag ska ta studenten nu om en månad knappt och jag har börjat fundra på vad man ska önska sig. Jag undrar var allt ditt ”finporslin” som glas, tallrikar osv är för märken och vad du själv gillar och letar efter när du köper sådana grejer! Älskar din blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår! 🙂 mitt porslin är från Mateus (googla mateus porslin)! 🙂 Sedan har vi lite från inwhite4you.se också 🙂 Glasen vi har är från Iittala och Åhléns 🙂 Sedan har vi några från Lagerhaus också 🙂 KRAM <3 och tack för fina ord!! 🙂 <3 Så kul att ta studenten!! <3

  4. Elina

    Hej 🙂 undrar om du tappat mycket hår nu efter förlossningen och om ditt hår påverkats på något sett? Många får ju tunnare hår efter graviditet! Har du ätit något tillskott för att hålla det fint? Kram Elina

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! 🙂 Nej, jag har inte tappat alls faktiskt! Hörde mycket historier om det men har kommit undan på något vis. Så skönt! Har inte gjort något speciellt <3 stor kram <3

  5. Diana

    Åh tack för länken till jackan. Är 173 och undrar vilken storlek du tog? Hade för mig att du var runt den längden 🙂 tack igen

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish