Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det var så längesedan..

..Jason somnade på mig och igår hände det faktiskt. Det var nog tre månader sedan han gjorde det sist och jag njöt till MAX igår medan han tog sin nap. Jag har sagt det förr men säger det igen! Nyblivna mamas där ute – SKIT i allt som ens andas disk, städning och matlagning. Om den lilla bebisen somnar på dig så ta vara på varje sekund och mys på. Nu är han mest igång hela dagarna och vill upptäcka, se och lära. Tiden går så snabbt och om det är något jag ska göra annorlunda med nästa barn så är det just att njuta mer av sådana stunder.

13187870_10209354245554456_983578605_n13149966_10209354245274449_743172249_n

Vi fick mysigt sällskap av hundarna också =) Zelda ska alltid klättra upp i kuddberget och lägga sig där, haha. 

Kommentarer

  1. Mikaela

    Min 14-månaders dotter somnar på mig (i sängen) varenda kväll! Kan inte sluta med den rutinen, vet hur snabbt de blir stora (har ett skolbarn också). Så
    Mysigt o njuter ihjäl mig om man nu kan det 🙂

  2. Malin

    Åh, vet precis vad du pratar om, Alice brukar somna vid bröstet, men i början kunde hon ligga på mig och sova och de var så mysigt.
    Förra helgen när jag lyfte upp henne efter jag gett henne mat så somnade hon med huvudet mot min axel, jag vägrade lägga ner henne. 🙈😄 Det var nog första gången på över en månad det hände.
    Hon blir snart 4 månader 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det är så underbart <3 MEN SNUTT!! Förstår dig! Man får verkligen njuta och ta vara på det lilla man får nu 😉 Kram <3

  3. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Hej fina du <3
    Det är så härligt att du är tillbaka – det kändes nästan som ett hål i hjärtat när du tog en bloggpaus 🙁 <3
    Här i Göteborg har det varit Nordic Wellness event och på bloggen finns en video med en hälsning från mig och Bingo Rimér 🙂 Den får du gärna titta på! Imorgon kommer ännu fler bilder upp, men nu behöver jag sömn!
    Ha en underbar kväll – nu knoppar jag! 🙂
    Kram <3

  4. Samypd

    Sonen sov på mig/mannen fram till typ 3 månader, sen fram till typ 6-7 så vägra han för han var i ”upptäckta allt” perioden, men sen 7 månader typ somnar han helst på mig igen. Nu är han 1 år och sover på mig än, så det kanske vänder 😀

  5. Sara

    Jag håller verkligen men om att det är så mysigt när ens barn somnar i famnen (min tjej är 10 månader nu.) När hon däckade hos mig efter en flaska välling häromkvällen satt jag bara och njöt! MEN jag måste bara säga att jag får en klump i magen varje gång någon säger/skriver ”njut nu, tiden går så fort!” för jag minns så väl hur jag satt där med en nyfödd bebis i famnen och kände panik och hade förlossningsdepression och folk tjatande om att jag skulle ”njuta” och ”ta tillvara på tiden!”. Alla är inte som mig men jag tycker iaf att det är extremt ångest framkallande… (Jag säger inte detta som en pik ❤️)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ååååh snuttan då! Ja, man får verkligen njuta nu! <3 Åh, förstår verkligen 🙁 <3 stor kram fina du<3

  6. Emelie

    Åh mys!! <3

    Jag ska verkligen försöka ta vara på alla spädbarns grejer och bebistiden då vi får vår lilla om ca. 7 veckor! HERREGUD, kan inte fatta att det är så lite kvar av min graviditet.. är så glad att jag kommer ha min fästman hemma flera veckor också med oss i början, går allt som det ska så kommer det ju bli världens bästa sommar! 😊 är så lycklig.
    Men börjar nog bli fundersam över förlossningen.. inte så konstigt kanske, vill föda vaginalt men nu då magen börjar bli så stor och man känner lillen som vuxit till sej där inne så undrar man ju hur fasen den ska rymmas ut där nere!!? HAHA.. funderade inte du samma sak? Sen är jag faktiskt och tvivlar på att jag skulle va så töjbar som man måste bli för att bebis ska komma ut.. är ganska så tight där nere och blödde också vid sex första gångerna men det är väl vanligt för många.. men ändå!! Man kan ju inte sluta fundera! 😉
    Har du några tips för förlossningen? Hur jäkla ont tog det egentligen? Vet att det är individuellt men man är ju så fundersam då det antagligen är en smärta man aldrig känt förr!?

    Kram! Och fortsätt vara dej själv och var rädd om er, dom där jädrans hatersana kommer nog aldrig försvinna och det är otäckt hur vissa människor fungerar, omänskligt.. tycker jag! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur <3 ÅÅÅH grattis! 🙂 Då är det nära nu 😉 <3 Förstår att du är lycklig!! <3 Haha men jaaaa såklart!! Det är helt normala tankar! Jag kände precis samma sak och hade dessutom en helt galen förlossningsskräck fram tills slutet av graviditeten. Då var jag SÅ SÅ SÅ leds på att vara gravid att jag ville föda oavsett hur jobbigt/ont det var. Ville bara få ut bebis NUNUNU, haha 😉 Jag födde ju med enbart lägsta lustgasen och det gör helt fruktansvärt ont. Jag ville fly ur min egna kropp! Min upplevelse är att det är fruktansvärt just smärtmässigt men en otroligt häftig upplevelse också! Och när bebis väl är ute är allt det onda som bortblåst. Sedan är det ju en "positiv" smärta och då är det enklare att hantera (iallafall för mig). Men jag ska inte ljuga om att jag inte tyckte det gjorde ont – för det tyckte jag verkligen. Mina bästa tips är att ta det som det kommer och inte planera för mycket! Det blir som det blir! Ha inte för höga krav på dig själv och LITA PÅ DIG SJÄLV!! Hur jäkla overkligt det än känns att du ska föda barn så KAN din kropp föda. Så slappna av och lita på att den kan det. Kämpa med kroppen och inte mot den. Spänn dig inte trots att det är svårt att låta bli när det gör ont, träna på att andas också! Att andas lugnt är det bästa verktyget man kan ha genom värkarna (för mig iallafall). Jag och F tränade tillsammans på just andningen och gick profylaxkurs (supertips verkligen!). Och ett till tips är att STÅ UPP under värkarbetet! Då glider bebis nedåt och man snabbar på det hela lite och kan börja krysta direkt man har öppnat sig tillräckligt <3 kramar och stort lycka till!! <3 Berätta sen hur det gick ;)<3

  7. Ellen

    Jag är så glad att dur tillbaks, var tomt utan dina uppdateringar! Men bra att du säger stopp och hoppas att det inte händer igen, hemska människor. Du verksr vara en underbar mamma, fru och person. Ville bara säga det. Ha en bra helg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish