Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lightbox

13115581_10209308484810466_1954799261_n13082074_10209308484730464_1072423754_n13115687_10209308484050447_1086034128_n

Denna fina har fått flytta in i Jasons rum. Tycker att dom är så himla fina och perfekta i barnrummet. Vad tycker ni!? =) Vet inte exakt var jag ska ha den så den får stå i fönstret så länge. Denna är från bluebox.se och av märket ” a lovely little company”. Där ser ni förresten hans nya blommor också. Dom gamla dog ju som ni kanske vet.. Tråkigt!

Kommentarer

  1. Katta

    Hej!
    Fint rum verkligen! Ska snart fixa rum till vår 5-månaders son och tänkte höra vad de där söta luftballongerna kommer ifrån? Är det stickers?

  2. Linnea

    Hej fina du!
    Skulle du kunna skriva om vilka amningsbhar du använder eller bara svara här. Tycker alla är så extremt fula och plattar till brösten men du verkar kunna ha på dig det mesta utan att der ser fult och platt ut.
    Kram på dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Använder inte amningsbhar nu alls faktiskt. När jag gjorde det så köpte jag från glammom.se! 🙂 Men nu kör jag på mina vanliga bara och drar fram bröstet när han vill äta 🙂 Det funkar det med, haha. Kram <3

  3. EVELINA

    Ååh fint ❤

    Kan du inte skriva lite om hur det var när du flyttade som ny till Göteborg? Kände du någon? Hur var det?

    Jag ska nämligen flytta till ny stad snart pga jobb. Jag & min fästman flyttar men i övrigt känner jag bara några enstaka personer. Inga jätte nära tyvärr. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      TACK!! <3 Åh, det var underbart men pirrigt! Jag kände ingen där men lärde känna en tjej via instagram, en via att jag gjorde naglar och en via att jag fixade håret. Sedan blev jag nära vän med några kollegor också 🙂 så du kommer att lära känna folk!! 🙂 Speciellt om du börja jobba/plugga <3 oroa dig inte för det! <3 kommer att gå toppen! KRAM <3

  4. Charlie

    Hej gabby! Kan du inte visa dina förlovning o vigselringar? Behöver inspo! Har du på dig dd jämnt?

  5. Marie

    Hej
    Helt off topic men jag undrar vilken BVC ni går på och om ni är nöjda? Jag går på en i stan men är inte riktigt nöjd med bemötandet så jag funderar på att byta.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! BVC är ju frivilligt och vi har valt bort det nu sedan vi flyttade till Umeå. Om vi hittar något bra så ska vi börja gå dit igen. Tycker dock precis som du att bemötandet på dom ställena vi varit inte varit så trevligt och bra och därför valde vi att avstå helt. Men vi letar runt och hör oss för och ska nog börja gå dit igen när vi hittar något bra 🙂 Vi väger och mäter hemma så länge! Säg till om du hittar något bra! 🙂 KRAM <3

  6. O

    Hej! Jag vet inte om du har hört talats om hemsidan/appen weheartit? Jag var nämligen inne där och kollade på bilder, då jag såg en bild på Jason. Här finns länken:
    http://weheartit.com/search/entries?utf8=%E2%9C%93&ac=0&query=gabriellajoss

    Jag tänkte bara säga det, så att du vet det. Att bilder kan spridas så..
    Menar såklart inget illa, vill bara att du ska tänka en gång innan du lägger ut bilder på erat barn. Då jag läst att ni vill vara lite ”privata” vilket jag oxå tycker man ska vara.
    Hoppas du får en fortsatt bra söndag, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej fy så tråkigt :/ typiskt att folk ska ta ens bilder sådär.. KRAM och detsamma <3 tack för att du sa till <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish