Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Gårdagens mat

Igår till middag kokade jag pasta och under tiden som den kokades stekte jag champinjoner i lite smör, tillsatte lite salt, svart och vitpeppar + rosmarin och hällde över iMat från Oatly. Tillsatte lite parmesan och körsbärstomater och lät puttra. Blandade sedan med pastan och strödde över mer parmesan. TIPS! =)

13101576_10209281021083890_317588716_n

Supergott, snabbt och enkelt! =)

Kommentarer

  1. Anna

    Hej fina du <3 har en liten fråga angående stekfett – har sett att ni alltid använder olivolja. Får man lov att fråga varför? kram och tack för en fantastisk blogg

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis <3Vi är uppväxta med det båda två så det har fallit sig naturligt 🙂 sedan tycker vi at det är godast också, kram <3 och tack för fina ord!! <3

  2. Sigrid

    Jag läste i nån lista över proteininnehåll i saker att parmesan ligger jättehögt i protein! Blev så glad för jag har parmesan på typ allt haha. Sen har jag tänkt många gånger att jag ska fråga om du provat Hälsans köks ”bacon”? Jag läste att du ibland kunde sakna bacon å det var likadant för mig. Men tycker vegobaconen är såå god! Brukar göra carbonara av den eller bara steka så den blir lite knaprig å äta med pasta (med parmesan;)) Tack för en trevlig blogg!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så roligt! 🙂 jaa, har provat den! 🙂 SUPERGOD! 🙂 Var dock längesedan så tack för att du påminde mig 😉 ska köpa den igen snarast! 🙂 KRAM <3

  3. Jennie

    För det första vill jag bara säga att jag älskar din blogg och du är en inspiration utan dess like Har hört positiva saker om oatly och dricker det själv för det är såå gott! Men är det sant att oatly iMat är nyttigare än vanlig grädde och på vilket sätt? Tänkte bara om du visste

  4. Matilda

    Såg supergott ut!! 🙂 Älskar också vegetariskt, men har på senaste tiden insett att jag får i mig på tok för lite protein än vad som är rekommenderat. Älskar grönsaker och kan egentligen lätt äta det mest hela tiden, men såklart man måste få i sig lite av allt. Undrar bara lite hur ni tänker där, som inte äter kött alls? Försöker äta quorn och bönor då och då, men där tar det stopp. Vore kul med lite tips! Kram och ha en fin dag 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så kul! 🙂 <3 att få i sig protein som vegetarian är jättelätt! 🙂 du kan bland annat äta: quinoa, sojabönor, tofu, bovete, quorn, mjölkprodukter, ägg, broccoli.. Listan kan göras låååång 🙂 om du googlar finner du massor med goda alternativ <3 stor kram fina du och detsamma 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish