Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

Favoritmaten just nu: SUSHI! Har varit så himla sugen sååå länge och igår slog jag äntligen till! Tog en promenad med Jason in till stan och köpte med mig lite hem. Mums!

Favoritlåten just nu: Oj, vet inte. Med en bebis hemma så känns det som om man mest (eller iallafall jag) lyssnar på barnsånger dagarna igenom. Babblarna, bumbibjörnarna, imsevimsespindel och huvud, axlar knä och tå måste väl vara favoriterna just nu då 😉

Favoritprogrammet just nu: Kollar ju aldrig på TV typ! Men Lyxfällan följer jag faktiskt slaviskt. Jag och F är alltid bänkade på torsdagskvällarna. Tycker att allt som har med ekonomi att göra är så himla spännande. Kikar ni också?

Favoritgrejen just nu: Min favoritgrej just nu är mitt ansiktsvatten från Dermalogica. Så himla underbart är det. Och Jasons favoritgrej just nu är hans Sophie the giraffe-bitring =)

Favoritperson just nu: Har SÅ många underbara i mitt liv just nu. Måste få ge DIG lite extracred just idag. DU (som läser detta) är min favoritperson just nu. Tack för att du kikar in här på bloggen. Det gör mig så glad.

Favoritprodukten just nu: Vi har ju diskmaskin men jag är förälskad i vårt diskmedel från Rituals som jag alltid tar lite extra av när jag städar här hemma. Doftar så otroligt gott och gör nästan att man vill diska för hands trots diskmaskinen, haha.

13059826_10209259187898074_15485459_n

Gårdagens supergoda sushi! Många brukar fråga vad det gula är och det är rättika! =)

Kommentarer

  1. Ebba

    Hej finaste Gabriella! Måste först och främst säga att jag verkligen äälskar din blogg och läser den varje dag! Är själv mamma och finner massor med tips och inspiration! Sluta aldrig med det du gör!
    Jag undrar om du kan tipsa om några bra promenad skor då jag får väldigt ont i fötterna efter ett tag. Vill så gärna hitta bekväma och prisvärda skor. Har du något tips? Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gulle du! 🙂 TACK!! Jag rekommenderar Nike rosherun! ÄLSKAR dom och känns som sockervadd på fötterna :)KRAM <3

  2. Desirée

    Hej!! Skrev till dig på instagram men antar att du får så mycket kommentarer där så det är svårt att se alla 🙂 Men jag har en fråga till dig angående naglar. Du gör ju naglar hela tiden och jag undrar om du sätter på nya tippar varje gång du gör nya naglar eller har det nu växt it så det är dina egna naglar som är förstärkta? Jag brukar förlänga mina naglar men är så dålig på att gå och fylla på så jag måste börja om hela tiden, vill att mina egna ska växa ut så att det blir mina som är förstärkta. Tycker det blir så fult när man har en tip och så ser man ens egna nagel växa där under.. Du verkar ju ha ganska bra med erfarenhet så frågar dig hur du gör 😉

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! 🙂 åh, förstår! Ja, jag hinner inte svara på allt där tyvärr! Nu har jag bara förstärkning men i början hade jag förlängning! 🙂 När dom växt ut tillräckligt långt så blir det ju bara en förstärkning då man fyller på på sin egna nagel efter ett tag! 🙂 Om du tycker att det ser fult ut så rekommenderar jag dig att göra en kort förlängning till att börja med eller helt enkelt göra en förstärkning som sedan får växa sig allt längre. Så kan du förstärka en gång i månaden och få naglarna längre och längre på det viset 😉 KRAM <3

  3. Marissa Almqvist

    Gamla avsnitt av Lyxfällan går måndag-fredag kl 13 på TV3 jag följer också Lyxfällan slaviskt. Dock ska man veta att dom som är med har oftast en bra ekonomi i botten.

  4. Linda

    Måste fråga vad man beställer när man får det där? Säger man bara vegetarisk sushi? Haha… konstig fråga… men har bara köpt på sagami tidigare och tänkte prova där mitt emot ica gourmet nästa gång… stor kram <3 ha en fin kväll!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa! Det finns lite olika alternativ på menyn men jag brukar bara säga att jag vill ha en vegetarisk och berätta hur många bitar jag vill ha 🙂 Ja testa! Tycker att dom är överlägset godast här i stan 😉 KRAM och detsamma <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish