Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

50 kr exklusiv välkomstbonus – gäller bara idag!

Inlägget är i samarbete med LOPPIshopping

Idag har jag ett exklusivt erbjudande till alla er läsare. Mina vänner på LOPPI driver en systersajt som heter LOPPIshopping som ger pengar tillbaka när man handlar på nätet! Så om man ändå handlar på t.ex. Nelly, Lyko, Babyshop, Lekmer, Boozt, Zalando, Ellos, Adlibris eller Hotels.com för att nämna några så får man pengar tillbaka när man klickar sig till butikerna via LOPPIshopping! Tar någon sekund extra bara och pengarna man tjänat ihop betalas sedan ut direkt till ens bankkonto. Så himla bra tjänst!

Registrera er genom den här länken idag så får ni 50 kr direkt! Erbjudandet är exklusivt och gäller bara fram till kl 23 idag!

Det är ett superbra sätt att få pengar över i vardagen när man ändå handlar på nätet. Det är fortfarande ganska ny typ av tjänst i Sverige men i t.ex. England och USA är det jättevanligt.

Förutom butiker har LOPPIshopping massor med bra erbjudanden. Bl.a. 40% på Geggamoja och Molo som ju har så himla mycket fina kläder. Men glöm inte registrera er genom DENNA länk

Ha en underbar fredag!

exklusivt-erbjudande-beige-med-logga

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish