Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Morgonstund

12966467_10209134526581619_1376565316_n12966396_10209134526381614_278269129_n

Två bilder från en morgon hos oss! Och här ser ni en liten smygkik på nya sängen. Ska visa bättre bilder framöver men vi är såååå nöjda. När vi kröp ner i den första kvällen så var F helt kär och sa att han knappt kunde somna för att det var så härligt att ha en sådan skön säng, haha.. Underbar! Och så värd väntan. 

Kommentarer

  1. Natalie plus Co.

    Det lilla man ser av sängen så ser den ut att kunna vara en likadan eller liknande som vi köpte i somras på Mio. Vi älskar vår och kände precis som F att vi var kära i den första tiden! Haha 🙂 Vi känner likadant nu många månader senare. Så himla värt att lägga en extra slant på säng och få en som man verkligen tycker om och sover bra i 🙂

  2. Marie

    Hur gjorde ni innan sängen kom? Sov ni på golvet? För en annan sänglös familj som inte kunde köpa egen hade ju fått eran.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi köpte den separat men det är en sänggavel som hör till sängen (men som man köper till!). Den hetter ”SLEEP” (både sängen och gaveln) och kommer från MIO 🙂 KRAM

  3. Anna

    Hej! Jag undrar om ni har stort gemensamt täcke? Jag och min kille ska nämligen köpa nytt täcke och jag funderar på om vi ska köpa ett stort gemensamt eller två egna. Har hört att det är svårt att bädda med stort täcke. Vad tycker du? Finns det fördelar/nackdelar med stora täcken?
    Kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, vi har dubbeltäcke från IKEA och sover hela familjen under det 🙂 vi ser bara fördelar med det! 🙂 KRAM<3

  4. Elsa

    Ser så mycket fram emot att se er ”house tour”-video. Älskar att få se hur ni har det, ger så mycket inspiration! Tack för en UNDERBAR blogg Gabriella, förgyller varje dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det kommer!! 🙂 ska filma i helgen 😉 KRAM fina du och alltså TACK för så fina ord. Blir så rörd <3 STOR Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish