Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ellos <3 Ida Sjöstedt

Inlägget är i samarbete med ELLOS.

Ellos har fått in SÅ mycket fint från Ida Sjöstedt och jag är helt förälskad. Vill gärna att ljuset och brickan ska flytta in hos mig och har faktiskt klickat hem klänningen i rosa/svart, ni kommer få se den på inom kort! Ni finner alla nyheter här.

Untitled-1

Klänning – HÄR//Trenchcoat – HÄR//Klänning – HÄR//Bricka – HÄR//Ljus- HÄR

Kommentarer

  1. Johanna

    Såg dig och lilla familjen för nån dag sen när jag var ute med barnvagen. Så är ingen stalker kändes som att jag ville hälsa (typ som när man ser en bekant du vet haha) men sen kom jag på mig själv med att jag känner inte dig, vore kanske skumt att säga hej då du inte har den blekaste om vem jag är men det jag vill komma till är att du lyckas som förmedla nåt med din blogg som gör att man ” känner dig”. Händer det ofta att folk hälsar/pratar med dig ? Känns det obekvämt ? Tack för en underbar blogg och för att man fått ”lära känna dig”.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt! Du borde ha kommit fram! 🙂 Det är bara jätteroligt! 🙂 <3 Jaa, det händer rätt ofta att folk kommer fram och jag blir lika nervös varje gång 😉 Men det är superkul! Så tveka inte på att komma fram om du ser oss framöver <3 KRAMAR 🙂

  2. Fia

    Så fina kläder och saker!
    Får jag bara fråga vilka storlekar ni har valt på luftballongerna i Jasons rum? Har ni köpt tre packet med 1 liten, 1 mellan och 1 stor eller har ni bara mellan och små? Era ser mycket mindre och bättre ut än vad bilderna jag sett på tre packen på andras instragrams hehe, vi ska nämligen köpa några stycken till Melwins nya rum nu när vi flyttar men vi vill inte ha för stora 🙂
    Kram!

    http://nouw.com/ztafy

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish