Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagens

– Städa hela badrummet.

– Boka tvättid. Förstår inte hur tvättkorgen kan vara full IGEN!?

– Ta lite bilder och klura på lite intressanta blogginlägg till imorgon. Var ett tag sedan jag fotade ordentligt nu och det är så tråkigt att använda samma bilder hela tiden. Blir dock SÅ tråkiga och mörka kort när det regnar och är grått ute. Någon som känner igen sig? Ska iallafall göra mitt bästa för att få till dom någorlunda!

– Köra ett träningspass på yogamattan. Tänkte inviga mina nya träningskläder som jag fått i present under gårdagen också. Visar sedan!

– Ta emot vår nya säng. ÄNTLIGEN! Hoppas bara att vi får rätt säng nu och att alla delar finns med. Har hört så många historier om där folk har fått fel vara, fel färg eller trasig vara. Håller tummarna. Någon gång på eftermiddagen ska den anlända. Bilder kommer såklart så håll utkik =)

– Installera Jasons nya bilbarnstol. Som jag skrivit förr så har vi blivit med en Besafe iZi Plus i färgen beige.  Har läst runt massor på nätet och kommit fram till att det helt klart är den bästa stolen då den vunnit priser som säkrast på marknaden och fått väldigt bra betyg i allmänhet från olika håll. Har också fått så många kommentarer från er om att den är fantastisk och väl värd sina kronor. Därav vårt val! Det där med val av bilbarnstol känns så otroligt viktigt för både mig och F och jag har lagt nästan för många timmar på research om vad som är bäst.

– F ska iväg så jag och Jason blir ensamma hemma ett par timmar nu på förmiddagen. Vi ska gosa massor och  bara vara.

– Vi måste försöka komma i säng i tid. Vi är sämst på att gå och lägga oss och dom senaste dagarna har vi inte landat i sängen förrän någon timme efter midnatt. Eller ja, Jason har såklart somnat tidigare! Det är jag och F som behöver bli bättre på NATTsömn, haha.

Och en liten snabb status om gårdagen: 

– Vi var återigen på babysim och det var sååå kul! Jason fick träna på att stödja på pappas arm (F höll ut armen och Jason låg på mage i vattnet med armarna över Fs arm) och sparka och sprattla med benen för att komma framåt. Jag höll en röd liten plastfisk med stora ögon framför honom och han blev sååå förtjust i den och sprattlade massor för att komma åt den! Och han tog sig FRAMÅT!! Vi var sååå stolta! Blev rörd till tårar flera gånger bara för att han är så himla, himla duktig. Vår älskade son! Nästa gång ska alla bebisar få små badringar runt armarna för att träna på att simma själva. Självklart ska vi föräldrar hålla i samtidigt men ni förstår! SÅ spännande! Längtar redan.

– Vi tog en promenad i regnet och det var så himla uppfriskande. Var dock ISKALL efteråt så en varm dusch satt på sin plats. Kommer ihåg att jag älskade att jogga när det regnade förut. Rensar verkligen tankarna.

– Bokade in en date med min barndomsvän Sara så på fredagskvällen ska vi hänga. Ska bli så trevligt att umgås.

– Vi storhandlade och fyllde kyl och frys. Köpte även hem massor av blöjor. Dom tar ju slut så snabbt!

– När min mamma var här sist så fick Jason en jättefin mobil med små trädjur. Han är helt besatt av den och älskar att titta, känna och leka med djuren när han ligger på rygg. Ska försöka finna ett bra ställe att hänga upp den på.

12957295_10209121455294845_286281726_n

Här är en liten smygtitt på den. Ska visa bättre bilder sen. =)

– Hemmagjord pizza fick stå för gårdagens middag och F stod för middagen. Broccoli, rödlök, babytomater, spenat, champinjoner och paprika hade han på och det var otroligt gott. Vi avslutade det hela med ett fruktfat i soffan när Jason hade somnat för natten. Kramades, myste, såg TV och pratade om dagen.

12939461_10209121456174867_1705192392_n

Gårdagens urgoda pizza! Receptet ska finnas under kategorin ”MAT” här på bloggen. 

12969227_10209121455814858_748370374_n

Massooor av god frukt och lite choklad på sidan av såklart. Juicen testar vi för första gången och den var himla fräsch! Kommer helt klart att köpas igen. 

– Mini låg på mage i soffan och jag och F satt på var sin sida om soffan. Han kollade först på pappa som sa ”HEEEJ” och skrattade sedan massor, kollade på mamma och även jag sa ”HEEEJ” och skrattade sedan ännu mer. Kollade på pappa igen osvosvosv. Sådär höll vi på i säkert en kvart och han tröttnade aldrig, haha. Älskade barn! Han förgyller verkligen dagarna med sitt glada humör och ja.. bara genom sin närvaro. Är så tacksam att han kom till just oss – vår lilla Jason.

Kommentarer

  1. Cecilia

    Jag gillade oxå den bilbarnstolen massor. Den blev dock snabbt trång för vår lagomstora grabb så jag köpte en ny stol nr2 efter 1års användning. En som inte kändes fullt lika säker men som var betydligt rymligare och mycket smidigare. Och den är ju godkänd även den, även om den inte är hög som Besafe. Vi har dock en hög bil så skulle vi få en bil i sidan så tar smällen längre ner än barnet i vilket fall. Nu har lillesyrran besafe-stolen men den är trång även för henne. Svår att komma åt och knäppa fast barnet oxå, i jämförelse med andra stolen. Dessutom är den så ombonad så det skymmer sikten en hel del för barnet.

    Tänkte på er son som hittills varit ”stor/lång”, snabbväxande av sig 🙂 Ni kommer nog att vara väldigt nöjda ändå nu i början innan han vuxit och blivit dryga året gammal 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig 🙂 <3 Åh, jaa.. Vi kanske får byta igen sen. Det står ju upp till 25 kg men han är ju redan rätt stor så man vet ju aldrig hur länge vi kommer lyckas använda den! <3 Stor kram 🙂 <3

  2. Daniella

    Får fråga varför ni inte valde Besafe IziPlus istället? Tänkte eftersom den har vikten 25 kg istället för 18 kg som dom andra Besafe stolarna har?:)

      1. Emelie

        Jag hade fruktansvärt jobbigt när vi skulle välja bilbarnstol till vår dotter. Jag ville absolut ha det säkraste som finns på marknaden. Jag läste MYCKET på nätet och vart bara mer och mer förvirrad . Jag valde mellan BeSafe Iziplus och BeSafe iZi kid x2 i-size, och det jag inte fick kläm på var skillnaden på stolarna vad gäller säkerhet. Tillsist åkte vi till babyproffsen för att få hjälp. Där fick vi svaret att Stolarna är i grunden exakt likadana, skillnaden är hur man fäster dem i bilen. Plus spänns med bälte och barnet får därför väga upp till 25kg medan x2 fästs med isofix, den är godkänd till 18kg pga isofixfästet i bilen ej är godkända för mer vikt. Vi valde x2 pga att en isofix stol alltid är säkrare än en bältad stol (främst vid sidokrockar). Anledningen att den fått sämre i test är pga priset (1000:-) dyrare, jag tycker det är knäppt att de väger in kostnad i tester på nätet, enligt mig får det kosta vad det kostar vill, säkerheten går först! Men samtidigt så är det knasigt med viktbegränsningen, hoppas att hon håller sin kurva så hon kan sitta i stolen till hon är minst 4 år.
        Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med kommentaren, kanske kan den hjälpa någon som är lika förvirrad i barnstolsdjungeln som jag var . Vi är iaf supernöjda med BeSafe, Sally sitter som en kung i sin stol!
        Tack för en trevlig blogg! Kram

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Åh, det hade jag ingen aning om!! 🙂 <3 Tack för att du delade med dig av sina kunskaper 🙂 <3 Vi har haft BeSafe på babyskyddet också och det har varit underbart! 🙂 Så förstår att du är nöjd, det är vi med. TACK för fina ord och stor kram <3

  3. Jamilia

    Älskar att läsa om Jason! Man blir så glad. 🙂 Längtar sååå mycket tills jag får egna barn.. <3
    Men jag har massa småsyskon jag kan mysa med tills jag får egna. Haha.
    Den juicen vill jag också testa. Såg någon i affären igår som handlade den juicen och bara "åh, vad är det för något gott?".. Haha. Jag älskar juice! 🙂
    Ha en helt underbar dag.
    Kramisar finaste <3 <3

  4. Malin

    Det är ofta det felet folk gör, googlar massa på tester 🙂 Då de endast är till för att sälja på folk ”extra” grejer. Huvudsaken är att bilstolen är E-godkänd, samt att den är godkänd för märket på er bil! Men det har ni förmodligen kikat 🙂 ha en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tänker tvärtom att det känns så himla rätt och viktigt att läsa massor med tester, prata med andra och jämföra osv. Vi är alla olika 🙂 Tur det finns stolar på marknaden som passar alla! 🙂 Kram finaste du och ha en toppen dag! 🙂

  5. Erika

    Hej! Måste först och främst att jag älskar din blogg och är inne flera gånger per dag och läser den Tänkte fråga om du har tips på någon bra olja för att motverka bristningar på magen? När det är en knoddis på gång Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack fina du!! 🙂 Jag smörjde med kokosolja större delen av graviditeten! 🙂 Fick inga bristningar alls!Vet dock inte om det berodde på det då varken mamma eller mormor har fått det heller men det skadar ju inte att testa 🙂 STOR kram <3

  6. Sanna

    Haha, det där med tvättkorgen som fylls upp fort är ett spännande fenomen, det är precis likadant hos oss, och då har vi inte fått vår bebis ännu, så jag undrar vart detta ska sluta, haha!

  7. Josefin

    Så kul att läsa om Jasons utveckling eftersom min Billy är lika gammal! Han har också börjat säga hej rätt ofta. Så gulligt att man nästan dör lite… hehe. Och så får han oftast en smakportion gröt till frukost och då säger han ”num num”. Så himla sött!!
    Vi har också tänkt beställa hem en likadan bilbarnstol snart. Kan du inte skriva lite om vad ni tycker om den sen? Vore ju superbra för mig (och säkert flera) som ska köpa ny stol snart!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så glad jag blir 🙂 så kul att dom är i samma ålder 🙂 SÖTIS DÅ!! <3 det är ju så underbart!! 🙂 Jamen absolut, håll utkik <3 <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish